Coaching in Zevenaar

Begeleiding in Zevenaar

DIT coaching is er voor iedereen die baat heeft bij professionele begeleiding in Zevenaar. Misschien ben je vastgelopen in je ontwikkeling of heb je de behoefte om antwoord te krijgen op vragen als: ‘wat wil ik, wat past bij mij?’ Bij pubers en kinderen is er mogelijk sprake van opstandig gedrag, een moeilijke schoolgang of stress. DIT coaching is er voor thuisblijvers, pubers, kindercoaching, individuele begeleiding voor volwassenen, coaching voor mensen met ASS en verzorgd gezinscoaching. Wij bieden ambulante coaching en thuisbegeleiding in de regio van Zevenaar. Ben je benieuwd wat DIT coaching voor jou en je gezin kan betekenen? Bel ons dan vandaag nog!

De juiste oplossing door DIT coaching

DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’, onze specialiteit is het zoeken naar de dingen die voor jou goed werken. Ons doel is om samen met jou en je omgeving in Zevenaar de problemen op te lossen of deze meer hanteerbaar te maken. Door coaching en goed luisteren vinden wij de oplossing die jou weer op weg gaat helpen. Voor elke hulpvraag vinden onze professionele coaches het juiste antwoord. Zo bieden wij onder andere:

  • Jeugdzorg / jeugdhulp
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers / jongeren
  • Individuele begeleiding

De individuele coaching bieden wij in de vorm van ambulante coaching en thuisbegeleiding in Zevenaar. Bel ons voor een kennismakingsgesprek.

Gezinscoaching, pubers en thuisblijvers

Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat een gezin een hobbel in de weg ervaart waar ze zelf moeilijk overheen komen. Door bijvoorbeeld een scheiding loopt de communicatie binnen het gezin niet meer zo lekker. DIT coaching in Zevenaar heeft aandacht voor de onderlinge relaties en maakt de patronen zichtbaar die zich onbewust hebben ontwikkelt. Het gezin wordt weer in zijn eigen kracht gezet en kan naderhand zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. DIT coaching is er ook voor jongeren in Zevenaar die hulp nodig hebben. Wanneer een puber uitvalt van school zet DIT coaching snel een jongerencoaching maatwerktraject in en komen we door intensieve samenwerking met alle betrokkenen tot een goede oplossing. Pubers worden door middel van onze jeugdhulp begeleid in het beantwoorden van vragen als ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De pubertijd is een roerige tijd waarin de jongere op zoek gaat naar een eigen identiteit en waardering. DIT coaching helpt de jongere en de omgeving in deze ontwikkeling. Bel ons om jouw coachingstraject in Zevenaar te starten.

dit coaching zevenaar

Contact met DIT coaching in Zevenaar

Heb je interesse in DIT coaching in Zevenaar? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Op onze website vind je een handig contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar op: 024-2022214, en per mail via: info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching in Zevenaar kun je terecht voor professionele coaching van mens tot mens!