Coaching in Wijchen

  Thuiscoaching in Wijchen

  Ken je dat? Soms lopen jij, je gezin of een van je kinderen even vast. Je vraagt je dan af of je hier misschien professionele hulp bij zou kunnen gebruiken. DIT coaching verzorgd zowel ambulante begeleiding als thuiscoaching in de regio Wijchen. Dit doen wij voor alle leeftijden. Wij bieden pubercoaching maar hebben ook kindercoaches, gezinscoaches, jongerencoaches en nog veel meer. Zo kun je bij ons ook terecht voor ADHD coaching of coaching bij autisme. Ben jij benieuwd wat DIT coaching kan betekenen voor jou of jouw gezin? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Wijchen.

  Wie is DIT coaching?

  DIT coaching uit Wijchen staat voor: ‘Denk In Talent’. Wij stellen jou als individu centraal en kijken naar jouw wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat jij uiteindelijk kunt zeggen: “DIT wil ik, DIT past bij mij/ons, DIT werkt voor mij/ons, DIT is het en DIT wil ik doen.” Wij vinden kleinschaligheid belangrijk, zodat jij je op je gemakt voelt en wij 100% maatwerk kunnen leveren, of het nu gaat om thuishulp of ambulante begeleiding, autisme coaching of groepscoaching. Bovendien maakt onze kleinschaligheid de samenwerking met jouw omgeving of andere hulpverleners veel eenvoudiger. Kortom: DIT coaching staat voor je klaar in Wijchen om jou, je gezin of je kind te helpen en te begeleiden. Stel al je vragen gerust telefonisch of per mail.

  Bij DIT coaching kun je onder anderen terecht voor:

  De voordelen van DIT coaching

  Op onze website kun je zien dat al vele tevreden klanten jou voorgingen in je keuze voor DIT coaching in Wijchen. Mensen kozen voor DIT coaching vanwege:

  • Onze vakbekwame, ervaren en enthousiaste coaches
  • Ons veelzijdige aanbod aan begeleiding en trainingen
  • Door onze kleinschaligheid bieden wij maatwerk met korte communicatielijnen
  • Ons certificaat van ‘Certificatie in de zorg’ dat aantoont dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen
  • Onze expertise op het gebied van ‘Socratisch coachen’

  dit coaching wijchen

  Coaching voor alle leeftijden in Wijchen

  Wij van DIT coaching bieden coaching aan mensen van alle leeftijden. Bij kindercoaching ligt de focus vooral op de ontwikkeling van het kind. Je kunt hierbij denken aan zelfvertrouwen opbouwen of het verbeteren van het contact met leeftijdsgenootjes. Bij pubers zijn er verschillende mogelijkheden. Zo helpt DIT coaching pubers en jongeren met het beantwoorden van belangrijke vragen zoals: ‘wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik mijn doelen bereiken?’. Ook met thuisblijvers hebben wij veel ervaring. Hiervoor bieden wij jeugdhulp maatwerktrajecten die snel worden gestart en er wordt ingezet op samenwerking met alle betrokkenen. Voor volwassenen verzorgen wij onder andere groepscoaching, ambulante begeleiding en individuele begeleiding. Ook kunt u bij DIT coaching in Wijchen terecht voor jongerencoaching en pubercoaching, autisme coaching en gezinscoaching. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

  Bel DIT Coaching in Wijchen

  DIT coaching staat in Wijchen voor jou klaar om je door middel van ambulante begeleiding of thuisbegeleiding op maat verder te helpen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier op onze website. Je kunt ook bellen naar: 024-2022214, of mailen met: info@ditcoaching.nl. De coaches en ambulante begeleiders van DIT coaching staan in Wijchen voor je klaar om je verder op weg te helpen.