Coaching in West Maas en Waal

  Coaching in West Maas en Waal

  Woon je in de omgeving van West Maas en Waal en ben je even vastgelopen? Vraag je je af of je misschien professionele coaching kunt gebruiken? Wij van DIT coaching worden om allerlei redenen ingeschakeld: voor groepscoaching, sociale vaardigheidstraining, gezinscoaching, coaching bij autisme. ambulante begeleiding en heel veel meer. Vele tevreden klanten hebben zich al door onze professionele, goed opgeleide coaches laten helpen. DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’, en dat is precies onze werkwijze. In onze individuele coaching of groepscoaching gaan wij op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘wat werkt wel?’. Bij DIT coaching kun je zowel terecht voor ambulante coaching als voor thuisbegeleiding in West Maas en Waal. Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Coaching op maat in West Maas en Waal

  Wij van DIT Coaching bieden in de regio van de West Maas en Waal verschillende soorten begeleiding:

  Deze coaching bieden wij zowel als ambulant begeleiding als in de vorm van thuisbegeleiding bij jou in West Maas en Waal. Neem contact op met onze ambulante begeleider en vraag naar de mogelijkheden.

  Individuele coaching: aandacht voor jou

  Wij bieden veel verschillende soorten individuele begeleiding, voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor groepscoaching, maar wij begeleiden ook kinderen in hun ontwikkeling door middel van onder anderen ambulante begeleiding. Daarbij kun je denken aan: coaching bij opstandig gedrag, contact met leeftijdsgenootjes, zelfvertrouwen, concentratie en plannen. DIT coaching in West Maas en Waal hanteert een werkwijze met korte communicatielijnen en heeft ruime ervaring met de aspecten die voor thuisblijvers, ASS en pubers belangrijk zijn. Wij zijn er op gericht om onze klanten hun eigen talenten te laten ontdekken en tot nieuwe inzichten te komen. DIT coaching biedt coaching in gebieden zoals: studie, vrije tijd, sport, financiën en relaties. Bel ons gerust met al je vragen over coaching in de regio West Maas en Waal.

  dit coaching maas en waal

  DIT Coaching in West Maas en Waal

  Laat je gezinscoaching, kindercoaching, jeugdzorg, individuele begeleiding, ambulante begeleiding of sociale vaardigheidstraining verzorgen door DIT coaching in West Maas en Waal. Wij staan voor je klaar helpen je graag verder in je ontwikkeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via het contactformulier op onze website meld je je gemakkelijk aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag en zijn telefonisch bereikbaar op: 024-2022214, en per mail via: info@ditcoaching.nl. Wij horen graag van je hoe we jou verder kunnen helpen in West Maas en Waal.