Coaching in Tiel

  Coaching op maat in Tiel door DIT coaching

  Zoek je snel professionele coaching in Tiel? Wij van DIT coaching bieden diverse soorten begeleiding, zoals ambulante begeleiding en gezinscoaching. Ons professionele coachingsbureau is er voor iedereen die professionele begeleiding wenst. Wellicht ben je vastgelopen op een bepaald punt in je leven. Of je houdt je bezig met vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Bij pubers of kinderen kan er sprake zijn van opstandig gedrag, een moeilijke schoolgang of stress. Wij bieden coaching voor zowel kinderen als pubers en volwassenen, maar ook voor thuisblijvers en mensen met ASS. Ben je op zoek naar hulp door middel van gezinscoaching? Ook dan staan wij voor je klaar. Wil je weten wat wij jou en/of jouw gezin in Tiel te bieden hebben? Neem dan gerust even contact met ons op.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  Bij DIT coaching is ‘Denk In Talent’ waar we voor staan. Wij zullen altijd zoeken naar de dingen die werken voor jou. Onze doelstelling is om in samenwerking met jou en je omgeving in Tiel problemen op te lossen of deze leren te hanteren. Hierbij wordt er goed naar je geluisterd en krijg je coaching op maat. Samen vinden wij de oplossing die jou een stap verder helpt. Voor iedere hulpvraag hebben onze professionele coaches een oplossing. DIT coaching kan je het volgende bieden:

  Wij bieden onze individuele coaching aan in ambulante begeleiding en thuisbegeleiding in Tiel. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

  Gezinscoaching, pubers en thuisblijvers

  Wanneer een gezin in een lastige situatie terecht komt, kunnen hier diverse redenen voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding. Dit kan zorgen voor een minder soepele communicatie. Bij DIT coaching kijken wij naar de onderlinge relaties tussen de gezinsleden. Wij maken de patronen die zich onbewust ontwikkeld hebben zichtbaar. Op die manier komt het gezin weer in haar eigen kracht te staan en kunnen zij weer zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Ook bieden wij ondersteuning aan jongeren in Tiel, bijvoorbeeld door middel van ambulante begeleiding. Bij het uitvallen van een puber op school, kunnen wij een jongerencoaching maatwerktraject opzetten. Door intensief samen te werken met alle betrokken partijen, komen wij snel tot een gedegen oplossing. Wij begeleiden de pubers tijdens onze jeugdhulp bij het beantwoorden van vragen zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit wordt gezien als een roerige periode. De jongere ontwikkelt zich en zoekt een eigen identiteit. DIT coaching kan zowel de jongere als de omgeving stimuleren bij een zo optimaal mogelijke ontwikkeling. Wil jij beginnen aan een coachingstraject in Tiel? Maak dan telefonisch direct een afspraak.

  dit coaching tiel

  Zet DIT coaching in Tiel in

  Wil jij een coachingstraject volgen in Tiel bij DIT coaching? Wens je meer te weten over ons aanbod? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met onze coaches en ambulante begeleiders op. Je kunt het contactformulier op onze website invullen, maar ons ook bellen via: 024-2022214, en mailen via: info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jou in Tiel gerichte coaching die je weer een stap verder helpt!