thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding op maat door DIT coaching

Ben je op zoek naar thuisbegeleiding in de vorm van coaching? DIT coaching biedt begeleiding op maat bij jou thuis. Ons professionele coachingsbureau biedt diverse vormen van begeleiding, waaronder thuisbegeleiding. Wij zijn er voor iedereen die professionele begeleiding wenst. Soms zijn er omstandigheden waardoor thuis begeleid worden de beste optie is voor jou. Misschien ben je vastgelopen op een punt in je leven of heb je vragen zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’
Bij pubers of kinderen kan er sprake zijn van opstandig gedrag, of ze ervaren veel stress en hebben te maken met een moeilijke schoolgang. DIT coaching verzorgt begeleiding voor pubers, thuisblijvers, mensen met ASS, kinderen en volwassenen. Ook voor gezinscoaching kun je bij ons terecht. Bij ons ben je aan het juiste adres voor ambulante begeleiding en thuisbegeleiding. Ben je benieuwd wat wij met onze begeleiding bij jou thuis voor je kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching betekent ‘Denk in Talent’. Bij je thuisbegeleiding besteden wij hier veel aandacht aan. Er wordt gekeken naar wat wel werkt voor jou. Als doel hebben wij om samen met jou en je omgeving problemen op te lossen of hanteerbaar te maken. We luisteren hierbij goed naar je en bieden begeleiding op maat. Dit maakt dat we samen tot een oplossing komen die je weer een stap verder helpt. Voor elke hulpvraag hebben wij een passend aanbod klaarstaan. Zo bieden wij niet alleen begeleiding thuis, maar ook:

  • Jeugdzorg/jeugdhulp
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren

Onze thuisbegeleiding wordt ondergebracht in de vorm van individuele coaching en ambulante begeleiding. Voor een kennismakingsgesprek kunt u gerust contact met ons opnemen.

dit coaching thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding voor gezinnen, pubers en thuisblijvers

Een gezin kan om diverse redenen in een lastige situatie terecht komen. Neem bijvoorbeeld een scheiding. Dit kan de communicatie verslechteren. Hier als gezin uitkomen kan dan lastig zijn. DIT coaching biedt tijdens de thuisbegeleiding inzicht in de onderlinge relaties tussen gezinsleden. De patronen die zich onbewust ontwikkeld hebben, worden zichtbaar gemaakt. Het gezin komt hierdoor weer in haar eigen kracht en kan voluit zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wij bieden ook begeleiding voor jongeren. Als een puber op school uitvalt en nog leerplichtig is, moeten er direct alarmbellen gaan rinkelen. Wij zetten een jongerencoaching maatwerktraject op. Door met alle partijen samen te werken, komen wij middels de thuisbegeleiding snel tot een oplossing. Pubers worden door ons begeleid in het beantwoorden van vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit is niet voor niets een roerige periode. De jongere zoekt een eigen identiteit en ontwikkelt zich volop. DIT coaching biedt begeleiding aan de jongere en de omgeving hiervan en heeft als doel een zo optimaal mogelijke ontwikkeling te realiseren. Wil je direct begeleiding bij jou thuis aanvragen? Maak dan snel een afspraak met ons.

Schakel ons in voor jouw thuisbegeleiding

Heb je interesse in thuisbegeleiding door DIT coaching? Wens je meer informatie over onze opties? Of heb je een specifieke vraag over begeleiding bij jou thuis? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kun je ons bellen via 024-2022214, en mailen naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jou de beste begeleiding bij je thuis, geheel op maat!