Sociale vaardigheidstraining

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen en volwassenen

Ben je op zoek naar een sociale vaardigheidstraining? DIT coaching biedt je een training op maat. Wij staan bekend als een professioneel coachingsbureau en bieden een divers aanbod aan trainingen en coaching. Heb je ook behoefte aan professionele begeleiding? Of zoek je begeleiding voor je kind? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wellicht ervaar je veel problemen in sociale situaties, of kan je kind moeilijk meekomen op school. Dit kan zorgen voor stress, opstandigheid of andere problemen. Onze sociale vaardigheidstraining zijn zowel voor kinderen als volwassenen. Deze trainingen bieden wij apart van elkaar aan. Voor de kinderen bieden we ‘SOVA kids’ en voor volwassenen is er ‘Sociaal Sterker’. Wil je weten wat onze sociale vaardigheidstraining voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching betekent: ‘Denk in Talent’. Binnen onze training staan de talenten van de deelnemers centraal. We bekijken wat wel werkt voor jou of je kind. Er wordt gekeken naar de problemen die er spelen, waarbij er naar een oplossing gewerkt wordt. Of we leren je de problemen in het sociale aspect hanteerbaar te maken. Er wordt goed naar je geluisterd en onze training bieden we op maat aan. Aan het einde van de sociale vaardigheidstraining heb je alle handvatten om weer op een positieve manier op weg te gaan.

dit coaching sociale vaardigheidstraining

SOVA kids

SOVA kids is er voor kinderen die het moeilijk vinden om met anderen om te gaan. Gedurende de sociale vaardigheidstraining leert het kind beter om te gaan met leeftijdsgenootjes. Dit zorgt voor minder spanning en faalangst. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: contact maken met anderen, de ander iets vragen, maar ook sorry leren zeggen en nee zeggen. Wil je meer informatie over de SOVA kids training? Neem dan contact met ons op.

Sociaal Sterker

Sociaal Sterker is een sociale vaardigheidstraining voor volwassenen. Misschien voel je je geregeld eenzaam, of is contacten leggen met anderen voor jou niet vanzelfsprekend. Onze training is er speciaal voor volwassenen die moeite hebben om hun sociale netwerk uit te breiden. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: vrije tijd, relaties, vriendschappen en maatschappelijke kwesties. Wil je je direct aanmelden voor onze sociale vaardigheidstraining? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze sociale vaardigheidstraining volgen

Wil je onze sociale vaardigheidstraining volgen? Of je kind aanmelden voor SOVA kids? Heb je vragen over onze werkwijze of andere vragen? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan middels het contactformulier op de website of door te bellen naar 024-2022214, of mail naar info@ditcoaching.nl. Met de sociale vaardigheidstraining van DIT coaching kom jij weer een stap verder!