Pubercoaching en puberproblemen

  Pubercoaching en hulp bij puberproblemen

  De pubertijd is voor mening jongere een heftige fase waarin zij tegen veel vragen aanlopen. Je gaat ontdekken wie je bent en wat je wilt, en hierbij komt er een hoop op je af. Hierdoor neemt een puber risico’s en overschrijdt regels en grenzen. Botsen met ouders, leraren en andere leeftijdsgenoten hoort bij een puber. Deze is op zoek naar een eigen identiteit. Voor het gezin en de ouders kan dit een lastige periode zijn. Als ouder wil je je kind begrijpen, terwijl de puber zich juist niet begrepen voelt. Bij deze vorm van puberproblemen kan pubercoaching de helpende hand bieden. DIT coaching biedt effectieve pubercoaching aan. Wij zijn een ervaren coachingsbureau en bieden professionele vormen van ondersteuning bij diverse hulpvragen. Voor iedereen die professionele hulp wenst, staat DIT coaching klaar. Wil je weten wat onze puber coach voor jou en je kind kan betekenen? Lees dan verder of bel direct voor het maken van een afspraak.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching staat voor ‘Denk in Talent’. Voor een puber die op zoek is naar een eigen identiteit is acceptatie en waardering erg belangrijk. puberproblemen komt vaak voor uit het geval dat de puber zich niet begrepen voelt. Wij bekijken wat wel en niet voor je puber werkt en benaderen deze vanuit een positief oogpunt. We bespreken waar hij of zij nu last van ondervindt, bekijken wat hij of zij nodig heeft om de puberproblemen te verhelpen en begeleiden in de richting hier naartoe. We luisteren goed naar de wensen van jouw kind en bieden begeleiding op maat in vorm van onze pubercoaching. Door onze puber coaching helpen we jouw kind om lekker in zijn of haar vel te zitten en begeleiden we hem of haar bij het vinden van de eigen ik.

  dit coaching job coaching

  Werkwijze bij onze pubercoaching

  Pubercoaching is er voor alle soorten puberproblemen. Denk hierbij aan pubers die niet lekker in hun vel zitten, keuzestress ervaren of onzeker zijn over de toekomst, zich wel eens eenzaam voelen, concentratie problemen hebben, te maken hebben met pesten of moeizaam communiceren met hun ouders. Onze puber gaat samen met jouw puber op zoek naar wat voor hem of haar werkt. We houden ons bezig met vragen, zoals: ‘Wie ben ik en wat past bij mij?’, ‘Wat vind ik leuk?’, ‘Wat heb ik nodig om beter in mijn vel te zitten?’. Deze en andere vragen onderzoeken we tijdens de pubercoaching. Wij bieden pubercoaching op een manier die voor jouw kind passend is. Wil je ook gebruik maken van de mogelijkheden die pubercoaching kan bieden? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

  Zet onze pubercoach direct in

  Wil jij DIT coaching inzetten voor pubercoaching bij welke vorm van puberproblemen dan ook? Wil je de communicatie met jouw kind verbeteren of hem of haar helpen lekkerder in zijn of haar vel te zitten? En wens je hier ondersteuning bij? Schakel dan direct onze pubercoach in. Ook voor vragen over onze werkwijze of andere vragen, kun je contact opnemen middels ons contactformulier, bellen naar 024-2022214, of stuur een mail naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden we effectieve puber coaching waar jullie verder mee komen