Coaching in Overbetuwe

  Coaching op maat in Overbetuwe door DIT coaching

  Ben je op zoek naar professionele coaching nabij Overbetuwe? Wij van DIT coaching bieden diverse soorten begeleiding. Wij zijn er voor iedereen die baat heeft bij professionele begeleiding. Wellicht ben je op een punt vastgelopen of heb je behoefte aan antwoorden op diverse vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Bij pubers of kinderen kan er sprake zijn van opstandig gedrag, een moeilijke schooltijd of stress. DIT coaching verzorgt coaching voor pubers, thuisblijvers, kinderen, volwassenen en mensen met ASS. Tevens kun je bij ons terecht voor gezinscoaching. Voor thuisbegeleiding of een ambulante begeleider in de regio van Overbetuwe ben je bij ons op de juiste plek. Wil je weten wat wij voor jou en je gezin kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’. Wij zoeken dan ook naar de dingen die goed werken voor jou. Als doelstelling hebben wij om samen met jou en je omgeving in Overbetuwe eventuele problemen op te lossen of deze te leren hanteren. Doordat we goed naar je luisteren en coaching op maat bieden, vinden we samen de oplossing die jou weer een stapje verder helpt. Voor iedere hulpvraag komen onze professionele coaches met een passend aanbod. Zo bieden wij onder andere:

  Onze individuele coaching wordt in de vorm van ambulante begeleiding en thuisbegeleiding aangeboden in Overbetuwe. Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.

  Gezinscoaching, pubers en thuisblijvers

  Er zijn diverse redenen waardoor een gezin in een lastige situatie kan komen, waar zij zelf lastig uit kunnen komen. Dit kan komen door een scheiding, waardoor de communicatie in het gezin niet meer goed kan verlopen. DIT coaching besteedt veel aandacht aan de onderlinge relaties tussen gezinsleden. Wij maken patronen zichtbaar die zich onbewust ontwikkeld hebben. Hierdoor komt het gezin weer in haar eigen kracht. Het gezin weet dan weer: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’
  DIT coaching biedt ook hulp aan jongeren in Overbetuwe. Valt een puber uit op school, dan zetten wij snel een jongerencoaching maatwerktraject op. Door intensief samen te werken met alle betrokkenen, weten we snel tot een goede oplossing te komen. De pubers begeleiden we binnen onze jeugdhulp in het beantwoorden van diverse vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit staat bekend als de tijd waarin de jongere op zoek is naar een eigen identiteit en zich volop ontwikkelt. DIT coaching ondersteunt de jongere en de omgeving om deze ontwikkeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wil je direct een coachingstraject in Overbetuwe starten? Maak dan een afspraak.

  dit coaching Overbetuwe

  Zet DIT coaching in Overbetuwe in

  Ben je geïnteresseerd in coaching door DIT coaching in Overbetuwe? Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot coaching of ambulante begeleiding? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Tevens kun je ons telefonisch bereiken via 024-2022214, en per mail via info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden we jou in Overbetuwe professionele coaching van mens tot mens!