Organisatie

  Denk ITalent

  Dit coaching is een manier van kijken naar mensen op individueel vlak. Niet werken vanuit boekjes, maar werken vanuit het individu, relatie of gezin. De doelstelling van DIT coaching is dat jij kunt zeggen:

  • DIT wil ik
  • DIT past bij mij/ons
  • DIT werkt voor mij/ons
  • DIT is het
  • DIT wil ik doen

  DIT coaching vindt kleinschaligheid belangrijk. Kleinschaligheid maakt dat je je sneller op je gemak voelt, het biedt de mogelijkheid tot maatwerk en maakt de samenwerking met verwijzers en andere betrokken eenvoudiger.

  Het begin van de coaching vormt het begeleidingsplan dat samen met jou wordt opgesteld. Hiermee worden jouw persoonlijke doelstellingen inzichtelijk.

  DIT Coaching Organisatie

  Erik: “Door de benadering van DIT coaching heb ik veel inzicht gekregen om met lastige situaties om te gaan, in plaats ze te vermijden of er tegen te vechten”.

   

  Moniek: “Ik heb geleerd om mijn positieve eigenschappen en talenten meer te gebruiken en in te zetten. Dit zorgt voor veel minder stress en daardoor voel ik me een stuk gelukkiger”.

   

  Mark: “Mijn diagnostiek regisseert niet meer mijn leven, maar ik heb regie over mijn leven. Deze andere focus zorgt er voor om vooruit te kijken”