Meerjarenplan

  Meerjarenplan DIT Coaching

  DIT coaching is een vooruitstrevende zorgaanbieder die barst van het talent. In alles wat we doen coachen we anderen naar het ontdekken van zijn of haar talent. Wat wil jij? Wat past bij jou? Wat werkt voor jullie?

  We coachen van mens tot mens, onze visie is voelbaar in alles wat we doen. We bewegen ons in een zorglandschap dat vol in beweging is. We zijn flexibel in de transformatie opgave vanuit de politiek, waarbij kwaliteit borgen en budgetten beheersen hand in hand gaan. Middels kwaliteit en innovatie vinden we in steeds meer gemeente onze plek. In ons meerjarenplan nemen we je mee in onze toekomstplannen.

  Dit doen we aan de hand van onze 8 pijlers: Ons DNA, Kwaliteit, Personeel, Klanten, Bedrijfsvoering, DIT Agile, Samenwerking & Innovatie. Veel leesplezier!

  DNA

  Ons DNA

  Wie zijn we?

  Dit coaching kwaliteit

  Kwaliteit

  Waar we altijd voor staan

  Dit coaching klatnen

  Personeel

  De DIT leden

  ontdek je talent

  Klanten

  Ontdek je talent

  bedrijf dit coaching

  Bedrijf

  Efficiënt &flexibel

  DIT agile

  DIT Agile

  Plat & zelforganiserend

  Samenwerken

  Samenwerking

  Samen kunnen we meer

  innovatie

  Innovatie

  Vol ideeën!

  DIT Impact

  De missie van DIT Coaching is om klanten blijvend meer regie te laten ervaren in hun leven. Samen vergroten we het (zelf) inzicht en helpen we ontdekken wat voor die klant wél werkt. Dit om weer met vertrouwen het dagelijks leven met bijbehorende moeilijkheden en uitdagingen aan te kunnen gaan.

  DIT Coaching is er voor jeugdigen, volwassenen en gezinnen van 8 tot 88 jaar, die in staat zijn om samen met onze specialistische DIT-coach actief onderzoek te doen naar: wat wil ik, wat past bij mij en wat werkt wél! We werken met klanten die (fors) gestagneerd zijn in hun ontwikkeling.

  We geloven en ervaren dat we van mens tot mens kunnen aansluiten. Met behulp van onze out of the box coaching en het betrekken van steunbronnen zorgen we samen voor verandering die écht het verschil maakt in het leven van onze klanten. De zelfredzaamheid van klanten en hun netwerken wordt vergroot. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier bijdragen aan meer effectieve resultaten en duurzaamheid voor onze maatschappij.

  We werken met klanten die (fors) gestagneerd zijn in hun ontwikkeling. DIT vraagt om specialisme, kwaliteit staat binnen DIT Coaching altijd voorop. “Wat we doen, doen we goed” is ons streven. We nemen onze klanten serieus en we weten waar we het over hebben. We werken met specialistische coaches. We hebben een goed opgeleid team (HBO/ WO) met ervaren psychologen, orthopedagogen, sociaalpedagogisch hulpverleners, maatschappelijk werkers en pedagogen.

  De impact die we als DIT Coaching willen maken hebben we samen met onze klanten, collega’s en verwijzers vastgelegd op één A 4 tje onze “DIT impact”.

  Gedurende het jaar verzamelen we informatie en doen we metingen die zijn afgestemd op onze impact ambitie. Zo maken we inzichtelijk wat we inzetten om onze impact te realiseren en in welke mate we onze doelen realiseren. Elk half jaar verwerken we onze metingen/ resultaten in deze impact analyse. Zo blijven we scherp en ambitieus, goede zorg leveren we samen!

  impact-dit-coaching