Coaches

Jasper Vendelmans coach

Jasper Vendelmans
Psycholoog & Coach  en oprichter van DIT coaching

“Ik ben gericht op het positief coachen tot verandering. Mijn theoretische achtergrond als psycholoog in combinatie met een flinke dosis enthousiasme maakt mijn coaching dynamisch en reëel.”

Anke Wijsmuller-Joosten

Anke Wijsmuller-Joosten
Pedagoog & Coach en coördinator binnen DIT coaching

“Ik geloof in coaching op maat. Samen onderzoeken wat bij iemand past want dan werkt het pas echt. Aan mij heb je een ervaren en enthousiaste coach”.

Maartje Krukkert

Maartje Krukkert
Maatschappelijk werker & Coach

“Waar wil je naar toe? Wat staat je in de weg en wat helpt je? Ik coach jou (en jouw gezin) vanuit rust. Met respect voor wie jij bent, ondersteun ik bij de stappen die jij wil zetten.”

Eefje Heijmans

Eefje Heijmans
 Maatschappelijk werker & Coach

“Ik  sta met een open, betrokken en positieve blik in het leven en dit neem ik mee in mijn coaching.”

Rob Bouwhuis

Rob Bouwhuis
Coach & Meditatie trainer

“Als coach ga ik uit van de kracht en kwaliteiten van de ander. Kenmerkend voor mijn manier van coachen is dat we vanuit een open en praktische houding samen jouw mogelijkheden gaan onderzoeken.”

Peter Rongen

Peter Rongen
Pedagoog & Coach

“Op verschillende manieren nodig ik uit om naar jezelf en je situatie te kijken. Dit doe ik met positieve energie, humor en met een kritische, open blik.”

Kim Hendriks

Kim Hendriks
Pedagoog & Coach

“Als coach ben ik open, onbevooroordeeld en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om de wensen van de ander als uitgangspunt te nemen.”

Moniek van Bakel - Redeker

Moniek van Bakel – Redeker
Orthopedagoog & Coach

‘Snappen wat er speelt, zoeken naar mogelijkheden, naar wat past en wat werkt, krachten benutten en actiegericht zijn. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn coaching. Ik ben nuchter, enthousiast en heb de nodige ervaring opgedaan.’

Pleun Peters
Toegepast psycholoog & Coach

“Ik geef je de ruimte te zijn wie je echt bent. In deze veiligheid kunnen we samen aan de slag en op ontdekkingstocht naar wat jij wil ontwikkelen! Open, helder en optimistisch zijn woorden die bij mij passen.”

Leonie Hofman

Leonie Hofman
Pedagoog & Coach

“Oprechtheid, enthousiasme en vertrouwen, dat is voor mij de basis van coaching. Mijn nieuwsgierigheid en open blik helpen mij om altijd op zoek te blijven naar kwaliteiten, waar we mee verder kunnen”

Bob Driessen

Bob Driessen
Psycholoog & Coach

“Goed contact is voor mij de basis om samen te onderzoeken wat er bij jou past en wat er voor jou werkt. Mijn stijl kenmerkt zich door rust, humor en betrokkenheid.”

Marloes Hermsen

Marloes Hermsen
Pedagoog & Coach

“Samen kijken naar jouw kwaliteiten, naar de belangrijke dingen in jouw leven, uitbreiden waar je goed in bent en dat inzetten. Met een frisse blik kijken naar wat de coaching jou kan bieden. Dat is waarvoor ik ga binnen de coaching. “

Ellen Hermens
Maatschappelijk werker & Coach

“Écht gehoord en écht gezien worden. In verbinding leren zijn met jouw verlangen, om van hieruit een plek in te nemen die aansluit bij wie jij kunt en wilt zijn in de wereld! Dat vind ik belangrijk en wil ik je aanreiken tijdens de coaching!”

Joline Zwart

Joline Zwart
Pedagoog & Coach

“Doen wat werkt voor jou! Dat is waar ik samen met jou voor ga. We ontdekken je kwaliteiten, je talenten en zetten deze in om stap voor stap verder te komen in datgene wat jij wilt ontwikkelen.”

Gaby van Dick

Gaby van Dick
Pedagoog & Coach

“Met een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht breng ik je graag in contact met jouw kracht!”

Erik te Dorsthorst

Erik te Dorsthorst
Maatschappelijk werker & Coach

“Kijken naar mogelijkheden en denken in krachten. Dit doe ik op een enthousiaste, laagdrempelige, energieke en positieve manier om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.”

Petra Vernooij

Petra  Vernooij
Pedagoog & Coach

“Iedereen heeft kwaliteiten en niemand is perfect’ Dit is mijn motto tijdens de coaching. Op een niet-oordelende en rustige wijze onderzoek ik graag samen met jou naar jouw kwaliteiten, wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt.”

Yfke Vonk

Yfke Vonk
Pedagoog & Coach

“Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Ik ben betrokken, direct en ik kijk graag met een open blik de wereld in. Goed luisteren naar de ander is één van mijn belangrijkste uitgangspunten, zo onderzoeken we samen de stappen die jij wil zetten.”

Mattie Schuster

Mattie Schuster
Pedagoog & Coach

“Iedereen heeft een Mattie nodig. Samen kijken we wat je motiveert en dat mag van mij creatief, aansluitend op jouw interesses.

Ik sta graag naast je en vertrouw erop dat je wel weet wat goed
voor je is en waar je naartoe wilt.

Het maakt mij niet uit wie je bent, er schuilt in iedereen een drijfveer.”

Jolanda Veenvliet

Jolanda Veenvliet
Pedagoog & Coach

“Inleven, begrijpen en doorzien. Iedere situatie en persoon is uniek. Zorgen dat jij weer sterk in je schoenen staat en de wereld iets beter aan kan, daar gaan we samen mee aan de slag.”

Lisa Ortu

 Lisa Ortu
Psycholoog & Coach

‘‘De situatie of omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Samen bepalen wat haalbare stappen zijn die helpen om het hogere doel te bereiken. Daar ga ik voor, met een positieve insteek en veel positieve energie.”

Leon van den Bogaert
Maatschappelijk werker & Coach

“Als coach vind ik het belangrijk om samen te onderzoeken wat jou ‘beweegt’. Om van hieruit aan jouw doelen te werken. Meer doen van ‘waar jij goed in bent’.”

Leroy van der Pol

Leroy van der Pol
Pedagoog & Coach

“Met oog voor jou gaan we samen de coaching aan. Ik hou hierbij rekening met jou als persoon en de coaching behoeften die jij hebt. Dit doe ik met humor, positiviteit en een open vooruit denkende blik.”

Liedje der Weduwen

Liedje der Weduwen
Pedagoog & Coach

“Als positieve en betrokken coach sta ik naast je en vinden we samen uit wat het beste bij je past. Jouw eigenheid, creativiteit en kracht staan hierbij voorop. Door het creëren van rust en overzicht gaan we met een open en avontuurlijke insteek, je toekomst tegemoet.”

Lisa Wijers
Orthopedagoog & Coach

“Als coach richt ik mij met name op jouw persoonlijke talenten. Door mijn enthousiasme en oprechte belangstelling voor anderen, ga ik graag met jou de uitdaging aan en geef je graag dat extra zetje dat je nodig hebt om je doelen te bereiken.”

Willemijn Frieling
Pedagoog & Coach

“Met mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en oprechtheid ga ik graag met jou het gesprek aan om samen te kijken naar jouw kracht en mogelijkheden. ‘Veranderen muren in deuren.”

Shana van der Coer
Maatschappelijk werker & Coach

“Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw kracht en naar wat jij echt wilt. Op een ongedwongen manier zet ik mijn positiviteit, enthousiasme en openheid in om dat te bereiken.”

Noor van Hout
Orthopedagoog & Coach

“Met mijn opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen wil ik graag een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Om zo vanuit een vertrouwensrelatie en op basis van gelijkwaardigheid te werken aan jouw doelen.”