Coaches


 Jasper Vendelmans
Psycholoog & Coach  en oprichter van DIT coaching

 

“Ik ben gericht op het positief coachen tot verandering. Mijn theoretische achtergrond als psycholoog in combinatie met een flinke dosis enthousiasme maakt mijn coaching dynamisch en reëel."

 

 Anke Wijsmuller-Joosten
Pedagoog & Coach en coördinator binnen DIT coaching

 

 “Ik geloof in coaching op maat. Samen onderzoeken wat bij iemand past want dan werkt het pas echt. Aan mij heb je een ervaren en enthousiaste coach”.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Maartje Krukkert

Maatschappelijk werker & Coach

 

"Waar wil je naar toe? Wat staat je in de weg en wat helpt je? Ik coach jou (en jouw gezin) vanuit rust. Met respect voor wie jij bent, ondersteun ik bij de stappen die jij wil zetten."

Eefje Heijmans
 Maatschappelijk werker & Coach 

 

“Ik  sta met een open, betrokken en positieve blik in het leven en dit neem ik mee in mijn coaching."

Rob Bouwhuis
Coach & Meditatie trainer

 

"Als coach ga ik uit van de kracht en kwaliteiten van de ander. Kenmerkend voor mijn manier van coachen is dat we vanuit een open en praktische houding samen jouw mogelijkheden gaan onderzoeken."


Peter Rongen
Pedagoog  & Coach 

 

"Op verschillende manieren nodig ik uit om naar jezelf en je situatie te kijken. Dit doe ik met positieve energie, humor en met een kritische, open blik."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Hendriks

Pedagoog & Coach

 

"Als coach ben ik open, onbevooroordeeld en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om de wensen van de ander als uitgangspunt te nemen."

Moniek van Bakel - Redeker

Orthopedagoog & Coach

 

‘Snappen wat er speelt, zoeken naar mogelijkheden, naar wat past en wat werkt, krachten benutten en actiegericht zijn. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn coaching. Ik ben nuchter, enthousiast en heb de nodige ervaring opgedaan.’

 


 

 


Eefje Suilen

Orthopedagoog  & Coach 

 

"Met een open en niet-oordelende houding onderzoek ik samen met jou wat voor jou werkt. Met een positieve instelling maak ik jou (weer) bewust van jouw kwaliteiten en krachten die jij kunt inzetten om je doel te bereiken"

 

 

Leonie Hofman
Pedagoog  & Coach 

 

"Oprechtheid, enthousiasme en vertrouwen, dat is voor mij de basis van coaching. Mijn nieuwsgierigheid en open blik helpen mij om altijd op zoek te blijven naar kwaliteiten, waar we mee verder kunnen"

 

Bob Driessen
Psycholoog & Coach 

 

"Goed contact is voor mij de basis om samen te onderzoeken wat er bij jou past en wat er voor jou werkt. Mijn stijl kenmerkt zich door rust, humor en betrokkenheid."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloes Hermsen
Pedagoog  & Coach 

 

"Samen kijken naar jouw kwaliteiten, naar de belangrijke dingen in jouw leven, uitbreiden waar je goed in bent en dat inzetten. Met een frisse blik kijken naar wat de coaching jou kan bieden. Dat is waarvoor ik ga binnen de coaching. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anniek Weber 
Social Worker & Coach

 

"Creativiteit, enthousiasme en openheid, daarmee nodig ik je uit om de zoektocht aan te gaan naar wie je bent en wat je hoopt te bereiken. Ik zet me in door je te helpen om te doen wat je leuk vindt, op een manier die bij je past."

 Joline Zwart
Pedagoog  & Coach

 

"Doen wat werkt voor jou! Dat is waar ik samen met jou voor ga. We ontdekken je kwaliteiten, je talenten en zetten deze in om stap voor stap verder te komen in datgene wat jij wilt ontwikkelen."


 Gaby van Dick
Pedagoog  & Coach 

 

"Met een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht breng ik je graag in contact met jouw kracht!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Erik te Dorsthorst

Maatschappelijk werker & Coach

 

“Kijken naar mogelijkheden en denken in krachten. Dit doe ik op een enthousiaste, laagdrempelige, energieke en positieve manier om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Petra  Vernooij

Pedagoog  & Coach

"Iedereen heeft kwaliteiten en niemand is perfect' Dit is mijn motto tijdens de coaching. Op een niet-oordelende en rustige wijze onderzoek ik graag samen met jou naar jouw kwaliteiten, wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt."

 

 

 

  Yfke Vonk

Pedagoog & Coach

 

'‘Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Ik ben betrokken, direct en ik kijk graag met een open blik de wereld in. Goed luisteren naar de ander is één van mijn belangrijkste uitgangspunten, zo onderzoeken we samen de stappen die jij wil zetten."

 

 

 Lisa Ortu

Psycholoog & Coach

 

'‘De situatie of omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Samen bepalen wat haalbare stappen zijn die helpen om het hogere doel te bereiken. Daar ga ik voor, met een positieve insteek

en veel positieve energie."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Tijme Joosten

Maatschappelijk werker & Coach

 

"Samen kijken wat voor jou het beste werkt, dat is mijn manier. Dit met een goede dosis humor, een open karakter, geduld en respect voor ieder individu."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mattie Schuster
Pedagoog & Coach

 

"Iedereen heeft een Mattie nodig. Samen kijken we wat je motiveert en dat mag van mij creatief, aansluitend op jouw interesses.

Ik sta graag naast je en vertrouw erop dat je wel weet wat goed 
voor je is en waar je naartoe wilt.

Het maakt mij niet uit wie je bent, er schuilt in iedereen een drijfveer."

 

 Rosan Feldkamp

Pedagoog & Coach

 

'‘Samen onderzoeken wat maakt dat de denkt, voelt en handelt zoals jij doet, zorgt ervoor dat jij kan ontdekken en ervaren wat jij wilt, wat jou motiveert en wat voor jou werkt! Als coach sta ik naast jou en ben ik actief betrokken, waarbij vertrouwen, openheid en positiviteit kenmerkend zijn voor mij."

 Linda Reinders-Pape

Social Worker & Coach

 

'‘Met enthousiasme, betrokkenheid en een nuchtere kijk op het leven loop ik graag een stukje met je mee. Vanuit een goed contact gaan we samen op zoek naar wat bij jou past en wat jij nodig hebt."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jolanda Veenvliet
Pedagoog & Coach

 

"Inleven, begrijpen en doorzien. Iedere situatie en persoon is uniek. Zorgen dat jij weer sterk in je schoenen staat en de wereld iets beter aan kan, daar gaan we samen mee aan de slag."

 

 

 

 

 Leroy van der Pol

Pedagoog & Coach

 

"Met oog voor jou gaan we samen de coaching aan. Ik hou hierbij rekening met jou als persoon en de coaching behoeften die jij hebt. Dit doe ik met humor, positiviteit en een open vooruit denkende blik."

 

 

 

Liedje der Weduwen

Pedagoog & Coach

 

"Als positieve en betrokken coach sta ik naast je en vinden we samen uit wat het beste bij je past. Jouw eigenheid, creativiteit en kracht staan hierbij voorop. Door het creëren van rust en overzicht gaan we met een open en avontuurlijke insteek, je toekomst tegemoet."