Coaches

  Jasper Vendelmans

  Jasper Vendelmans
  Psycholoog & Coach  en oprichter van DIT coaching

  “Ik ben gericht op het positief coachen tot verandering. Mijn theoretische achtergrond als psycholoog in combinatie met een flinke dosis enthousiasme maakt mijn coaching dynamisch en reëel.”

  Anke Wijsmuller-Joosten

  Anke Wijsmuller-Joosten
  Pedagoog & Coach en coördinator binnen DIT coaching

  “Ik geloof in coaching op maat. Samen onderzoeken wat bij iemand past want dan werkt het pas echt. Aan mij heb je een ervaren en enthousiaste coach”.

  Yfke Vonk

  Yfke Vonk
  Pedagoog, Coach en Procesbegeleider binnen DIT coaching

  “Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Ik ben betrokken, direct en ik kijk graag met een open blik de wereld in. Goed luisteren naar de ander is één van mijn belangrijkste uitgangspunten, zo onderzoeken we samen de stappen die jij wil zetten.”

  Eefje Heijmans

  Eefje Heijmans
   Maatschappelijk werker & Coach

  “Ik  sta met een open, betrokken en positieve blik in het leven en dit neem ik mee in mijn coaching.”

  Rob Bouwhuis

  Rob Bouwhuis
  Coach & Meditatie trainer

  “Als coach ga ik uit van de kracht en kwaliteiten van de ander. Kenmerkend voor mijn manier van coachen is dat we vanuit een open en praktische houding samen jouw mogelijkheden gaan onderzoeken.”

  Leonie Hofman

  Leonie Hofman
  Pedagoog & Coach

  “Oprechtheid, enthousiasme en vertrouwen, dat is voor mij de basis van coaching. Mijn nieuwsgierigheid en open blik helpen mij om altijd op zoek te blijven naar kwaliteiten, waar we mee verder kunnen”

  jane-herber

  Jane Herber
  Toegepast psycholoog & Coach

  “Vanuit de kracht en talenten van mensen werken staat voor mij voorop. Met enthousiasme starten we met de coaching en kijken we naar de volgende stappen in jouw leven. Een dosis humor, positieve energie en interesse is de juiste combinatie tot een goede samenwerking.”

  Maartje Krukkert

  Maartje Krukkert
  Maatschappelijk werker & Coach

  “Waar wil je naar toe? Wat staat je in de weg en wat helpt je? Ik coach jou (en jouw gezin) vanuit rust. Met respect voor wie jij bent, ondersteun ik bij de stappen die jij wil zetten.”

  Demi van As

  Demi van As
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ben ik empathisch, betrouwbaar, enthousiast en heb ik een oprechte interesse in mensen. In de coaching ga ik samen met jou kijken wat voor jou werkt en hoe wij jouw doelen samen kunnen bereiken. Maatwerk vind ik daarbij belangrijk, want iedereen is uniek.”

  Peter Rongen

  Peter Rongen
  Pedagoog & Coach

  “Op verschillende manieren nodig ik uit om naar jezelf en je situatie te kijken. Dit doe ik met positieve energie, humor en met een kritische, open blik.”

  Laura Klompmaker-Saraceno

  Laura Klompmaker-Saraceno
  Maatschappelijk werker & Coach

  “Met mij als coach, weet je altijd waar je aan toe bent; Ik ben open, eerlijk en duidelijk. Ik neem de tijd om elkaar ècht te leren kennen, zodat je het vertrouwen voelt om te durven kijken naar je eigen kansen en mogelijkheden. Soms lachen, soms huilen, soms praten, soms doen…net wat nodig is, net wat bij jou past…zo coach ik jou naar je doel!”

  Moniek van Bakel-Redeker

  Moniek van Bakel – Redeker
  Orthopedagoog & Coach

  ‘Snappen wat er speelt, zoeken naar mogelijkheden, naar wat past en wat werkt, krachten benutten en actiegericht zijn. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn coaching. Ik ben nuchter, enthousiast en heb de nodige ervaring opgedaan.’

  Merlijn Goedings DIT

  Merlijn Goedings
  Social Worker & Coach

  “Vanuit een gelijkwaardige, compassievolle en nieuwsgierige houding ga ik samen met jou onderzoeken welke kleine stap jij graag wil zetten richting jouw betekenisvolle waarden. Hierbij zal ik zonder oordeel naar jou luisteren en leg ik de focus op positiviteit en jouw talenten. “

  Anneke Duijf
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ben ik geduldig, betrokken, empathisch en nieuwsgierig naar jouw verhaal. Ik sluit graag aan bij jouw interesses en geef dit ook een plek in de coaching. Samen met jou onderzoek ik wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn. Wat werkt voor jou en hoe kunnen we dit versterken. Het antwoord ligt vaak dicht bij jezelf.”

  Gaby van Dick

  Gaby van Dick
  Pedagoog & Coach

  “Met een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht breng ik je graag in contact met jouw kracht!”

  Marloes Hermsen

  Marloes Hermsen
  Pedagoog & Coach

  “Samen kijken naar jouw kwaliteiten, naar de belangrijke dingen in jouw leven, uitbreiden waar je goed in bent en dat inzetten. Met een frisse blik kijken naar wat de coaching jou kan bieden. Dat is waarvoor ik ga binnen de coaching. “

  Petra  Vernooij
  Pedagoog & Coach

  “Iedereen heeft kwaliteiten en niemand is perfect’ Dit is mijn motto tijdens de coaching. Op een niet-oordelende en rustige wijze onderzoek ik graag samen met jou naar jouw kwaliteiten, wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt.”

  Linda-eppink

  Linda Eppink
  Pedagoog & Coach

  “In je eigen kracht staan en vanuit je kern keuzes maken gun ik iedereen. Laten we samen aan de slag gaan om jou terug in je kracht te zetten. Met een eerlijke, sensitieve, onbevangen en open houding zal ik je helpen om in beweging te komen. Daarbij zal ik je uitdagen om nieuwsgierig te zijn naar nieuwe mogelijkheden, die passen bij jou!”

  Jordi van Duuren
  Sociaal Agoog & Coach

  “Als coach kan ik goed luisteren en staan de behoeften van jou als persoon centraal. Ik streef ernaar om zo present en open mogelijk te zijn, zodat jij je daadwerkelijk gezien en gehoord kunt voelen. Van mens tot mens vinden wij samen de kracht waar jij naar op zoek bent.”

  Jolanda Veenvliet

  Jolanda Veenvliet
  Pedagoog & Coach

  “Inleven, begrijpen en doorzien. Iedere situatie en persoon is uniek. Zorgen dat jij weer sterk in je schoenen staat en de wereld iets beter aan kan, daar gaan we samen mee aan de slag.”

  Lisa Ortu

   Lisa Ortu
  Psycholoog & Coach

  ‘‘De situatie of omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Samen bepalen wat haalbare stappen zijn die helpen om het hogere doel te bereiken. Daar ga ik voor, met een positieve insteek en veel positieve energie.”

  Sophie Koolen
  Orthopedagoog & Coach

  “Iedereen is anders en iedereen heeft wat anders nodig. Maatwerk vind ik daarom belangrijk in de coaching. Samen gaan we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw doelen te bereiken. Hierbij kijken we naar waar jij in je kracht staat en hoe dit jou kan helpen.”

  Coen-van-dijk

  Coen van Dijk
  Therapeut & Coach

  “Ik geloof in het goede in de mens, ook als ze dat zelf even niet zien. Ik hou ervan om mensen te leren kennen en samen te kijken naar hoe we elkaar kunnen versterken. Dan kan door te praten, maar ik geloof ook in de kracht van ‘doen’. Wat beweegt je, en hoe kunnen we dat inzetten voor het coaching traject?”

  Liedje der Weduwen

  Liedje der Weduwen
  Pedagoog & Coach

  “Als positieve en betrokken coach sta ik naast je en vinden we samen uit wat het beste bij je past. Jouw eigenheid, creativiteit en kracht staan hierbij voorop. Door het creëren van rust en overzicht gaan we met een open en avontuurlijke insteek, je toekomst tegemoet.”

  Lisa Wijers

  Lisa Wijers
  Orthopedagoog & Coach

  “Als coach richt ik mij met name op jouw persoonlijke talenten. Door mijn enthousiasme en oprechte belangstelling voor anderen, ga ik graag met jou de uitdaging aan en geef je graag dat extra zetje dat je nodig hebt om je doelen te bereiken.”

  Willemijn Frieling

  Willemijn Frieling
  Pedagoog & Coach

  “Met mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en oprechtheid ga ik graag met jou het gesprek aan om samen te kijken naar jouw kracht en mogelijkheden. ‘Veranderen muren in deuren.”

  Lisa Holwerda DIT Coaching

  Lisa Holwerda
  Pedagoog & Coach

  “Ik ben positief en creatief. Dit neem ik ook mee in het coachen. Samen gaan wij stap voor stap uitzoeken en uitproberen wat er past bij jou.”

  Dean Core
  Psycholoog & Coach

  “Positiviteit, rust, geduld en een luisterend oor zijn kenmerken die mij typeren als coach. Ik denk in mogelijkheden en geloof dat gelukkig zijn en goed functioneren het resultaat is van weten wat je nodig hebt en weten hoe je in je kracht staat. Ik help je graag in het vinden wat wél voor je werkt..”

  maarten

  Maarten Kock
  Toegepast psycholoog & Coach

  “Ik sta energiek en positief in het leven, eigenschappen die ik ook meeneem in het coachen. Ik hoop met mijn humor en relativeringsvermogen, de ander een nieuw perspectief te geven. Ik luister actief en help je met het verwoorden van je gedachten om vervolgens samen praktische oplossingen te bedenken en uit te voeren.”

  Robin Overbeek

  Robin Overbeek
  Pedagoog & Coach

  “Vanuit vertrouwen, oprechte interesse, betrokkenheid en enthousiasme hoop ik je het gevoel te geven dat je jezelf kan zijn. Samen kunnen we onderzoeken welke stappen jij zou willen zetten.”

  Vera Polman
  Pedagoog & Coach

  “Mensgericht, betrokken en enthousiast, dat typeert mij als coach. Samen ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze het beste kunt inzetten. Ik vind het fantastisch om een ander in beweging te krijgen en ik heb een passie voor het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we onderzoeken wat jij hierin nodig hebt en ik denk met je mee. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn in de coaching. Laten we er samen voor gaan.”

  Myla Delgaauw
  Pedagoog & Coach

  “Als coach sta ik naast jou. Samen zoeken we naar wat bij jou past en welke mogelijkheden er zijn. Stap voor stap zullen wij te werk gaan. Dit doen we op een open, eerlijke en positieve manier. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat jij wil. Samen gaan we aan de slag!”

  Ireen-goltstein

  Ireen Goltstein
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ga ik samen met jou kijken waar je tegenaan loopt en wat er wél mogelijk is. Ik maak verandering makkelijker door onze communicatie positief en luchtig te houden.”

  Malou

  Malou de Leeuw
  Social worker & Coach

  “Graag ga ik samen met jou opzoek naar je talenten en krachten en wat je hiermee kan bereiken. DIT doen we op jouw tempo en op een positieve manier door goed naar elkaar te luisteren en te onderzoeken, ik coach jou hierin op een open, geïnteresseerde en betrouwbare manier.”

  liza-bors

  Liza Bors
  Pedagoog & Coach

  “Zelf iets oplossen, betekent niet dat je het alleen moet doen. Met passie, nieuwsgierigheid, humor en vertrouwen ondersteun ik je graag bij de stappen die jij wilt zetten. Het maakt me niet uit hoe, als het voor jou maar werkt.”

  Veronique Tromp

  Veronique Tromp
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ga ik samen met jou op onderzoek uit, naar wie je bent, wat jij belangrijk vindt en wat jouw mogelijkheden zijn zodat jij de keuzes kan maken die bij jou passen!”

  Anne de Jong - van den Berg

  Anne de Jong – van den Berg
  Social Worker & Coach

  “Iedereen is geboren met talenten en kwaliteiten. Door het leven zijn deze soms vergeten of even kwijtgeraakt. Ik ga graag met jou op zoek naar je talenten en kwaliteiten om je weer terug te brengen naar wie jij in wezen bent, zodat je weer in je kracht komt te staan. Dit doe ik vanuit gelijkwaardigheid, van mens tot mens. “

  Maria

  Maria Arnolds
  Toegepast psycholoog & Coach

  “Jouw tempo is mijn tempo. Ik vind het belangrijk dat we samen een goede band hebben, in mijn optiek vogelen we de rest daarna samen uit!”

  Linda Aanen-Pape

  Linda Aanen-Pape
  Pedagoog & Coach

  “Graag wandel ik een stukje met je mee. Met enthousiasme, aandacht en creativiteit gaan we op pad om samen te ontdekken wat belangrijk voor je is en wat wél werkt.Mijn levenservaring, nieuwsgierigheid, positiviteit en rust komen daarbij goed van pas.”