Coaches


 Jasper Vendelmans
Psycholoog & Coach  en oprichter van DIT coaching

 

“Ik ben gericht op het positief coachen tot verandering. Mijn theoretische achtergrond als psycholoog in combinatie met een flinke dosis enthousiasme maakt mijn coaching dynamisch en reëel."

 

 Anke Wijsmuller-Joosten
Pedagoog & Coach en coördinator binnen DIT coaching

 

 “Ik geloof in coaching op maat. Samen onderzoeken wat bij iemand past want dan werkt het pas echt. Aan mij heb je een ervaren en enthousiaste coach”.

 


Lennart Pluim
 Muziektherapeut & Coach 

 

“Met mijn enthousiasme, veelzijdigheid en ervaring, sluit ik aan bij de behoefte van de ander. Ik vind het belangrijk oprecht te luisteren naar wat de ander zegt en nodig heeft."

 

Eefje Heijmans
 Maatschappelijk werker & Coach 

 

“Ik  sta met een open, betrokken en positieve blik in het leven en dit neem ik mee in mijn coaching."

Rob Bouwhuis
Coach & Meditatie trainer

 

"Als coach ga ik uit van de kracht en kwaliteiten van de ander. Kenmerkend voor mijn manier van coachen is dat we vanuit een open en praktische houding samen jouw mogelijkheden gaan onderzoeken."


Peter Rongen
Pedagoog  & Coach 

 

"Op verschillende manieren nodig ik uit om naar jezelf en je situatie te kijken. Dit doe ik met positieve energie, humor en met een kritische, open blik."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maartje Krukkert

Maatschappelijk werker & Coach

 

"Waar wil je naar toe? Wat staat je in de weg en wat helpt je? Ik coach jou (en jouw gezin) vanuit rust. Met respect voor wie jij bent, ondersteun ik bij de stappen die jij wil zetten."

 

 

 

 

Moniek van Bakel - Redeker

Orthopedagoog & Coach

 

‘Snappen wat er speelt, zoeken naar mogelijkheden, naar wat past en wat werkt, krachten benutten en actiegericht zijn. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn coaching. Ik ben nuchter, enthousiast en heb de nodige ervaring opgedaan.’

 


Josien van Bracht
Pedagoog  & Coach 

 

“Samen kijken waar je kwaliteiten liggen en deze optimaal benutten, zorgt ervoor dat je stappen vooruit maakt. Als coach ben ik niet oordelend, positief en heb een open houding”

 

Leonie Hofman
Pedagoog  & Coach 

 

"Oprechtheid, enthousiasme en vertrouwen, dat is voor mij de basis van coaching. Mijn nieuwsgierigheid en open blik helpen mij om altijd op zoek te blijven naar kwaliteiten, waar we mee verder kunnen"

 

Bob Driessen
Psycholoog & Coach 

 

"Goed contact is voor mij de basis om samen te onderzoeken wat er bij jou past en wat er voor jou werkt. Mijn stijl kenmerkt zich door rust, humor en betrokkenheid."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloes Hermsen
Pedagoog  & Coach 

 

"Samen kijken naar jouw kwaliteiten, naar de belangrijke dingen in jouw leven, uitbreiden waar je goed in bent en dat inzetten. Met een frisse blik kijken naar wat de coaching jou kan bieden. Dat is waarvoor ik ga binnen de coaching. "

 

Debby Nillesen
Pedagoog  & Coach

 

"Echt contact maken en vanuit daar samen op zoek naar wat werkt voor jou! Ik ben een betrokken coach en recht door zee. Daarbij doe ik wat ik zeg en zeg ik wat ik doe."

 

 

 Joline Zwart
Pedagoog  & Coach

 

"Doen wat werkt voor jou! Dat is waar ik samen met jou voor ga. We ontdekken je kwaliteiten, je talenten en zetten deze in om stap voor stap verder te komen in datgene wat jij wilt ontwikkelen."


 Gaby van Dick
Pedagoog  & Coach 

 

"Met een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht breng ik je graag in contact met jouw kracht!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Erik te Dorsthorst

Maatschappelijk werker & Coach

 

“Kijken naar mogelijkheden en denken in krachten. Dit doe ik op een enthousiaste, laagdrempelige, energieke en positieve manier om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Petra  Vernooij

Pedagoog  & Coach

"Iedereen heeft kwaliteiten en niemand is perfect' Dit is mijn motto tijdens de coaching. Op een niet-oordelende en rustige wijze onderzoek ik graag samen met jou naar jouw kwaliteiten, wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt."

 

 

 

 


Anniek Weber 
Social Worker & Coach

 

"Creativiteit, enthousiasme en openheid, daarmee nodig ik je uit om de zoektocht aan te gaan naar wie je bent en wat je hoopt te bereiken. Ik zet me in door je te helpen om te doen wat je leuk vindt, op een manier die bij je past."

Kim Hendriks

Pedagoog & Coach

 

"Als coach ben ik open, onbevooroordeeld en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om de wensen van de ander als uitgangspunt te nemen."

Tessa Bouwhuis

Toegepast psycholoog & Coach

 

'' Wat werkt voor jou? Wat wil jij anders? Inzetten op je krachten en nieuw gedrag op jouw tempo uitproberen. Met mijn enthousiasme, niet-oordelende houding en actiegerichte aanpak zet ik jou in beweging op weg naar groei.''


 Yfke Vonk

Pedagoog & Coach

 

'‘Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Ik ben betrokken, direct en ik kijk graag met een open blik de wereld in. Goed luisteren naar de ander is één van mijn belangrijkste uitgangspunten, zo onderzoeken we samen de stappen die jij wil zetten."