Coaches

  Jasper Vendelmans

  Jasper Vendelmans
  Psycholoog & Coach  en oprichter van DIT coaching

  “Ik ben gericht op het positief coachen tot verandering. Mijn theoretische achtergrond als psycholoog in combinatie met een flinke dosis enthousiasme maakt mijn coaching dynamisch en reëel.”

  Anke Wijsmuller-Joosten

  Anke Wijsmuller-Joosten
  Pedagoog & Coach en coördinator binnen DIT coaching

  “Ik geloof in coaching op maat. Samen onderzoeken wat bij iemand past want dan werkt het pas echt. Aan mij heb je een ervaren en enthousiaste coach”.

  Maartje Krukkert

  Maartje Krukkert
  Maatschappelijk werker & Coach

  “Waar wil je naar toe? Wat staat je in de weg en wat helpt je? Ik coach jou (en jouw gezin) vanuit rust. Met respect voor wie jij bent, ondersteun ik bij de stappen die jij wil zetten.”

  Eefje Heijmans

  Eefje Heijmans
   Maatschappelijk werker & Coach, procesondersteuner binnen DIT coaching

  “Ik  sta met een open, betrokken en positieve blik in het leven en dit neem ik mee in mijn coaching.”

  Rob Bouwhuis

  Rob Bouwhuis
  Coach & Meditatie trainer

  “Als coach ga ik uit van de kracht en kwaliteiten van de ander. Kenmerkend voor mijn manier van coachen is dat we vanuit een open en praktische houding samen jouw mogelijkheden gaan onderzoeken.”

  Leonie Hofman

  Leonie Hofman
  Pedagoog & Coach

  “Oprechtheid, enthousiasme en vertrouwen, dat is voor mij de basis van coaching. Mijn nieuwsgierigheid en open blik helpen mij om altijd op zoek te blijven naar kwaliteiten, waar we mee verder kunnen”

  Kim Hendriks

  Kim Hendriks
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ben ik open, onbevooroordeeld en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om de wensen van de ander als uitgangspunt te nemen.”

  Moniek van Bakel-Redeker

  Moniek van Bakel – Redeker
  Orthopedagoog & Coach

  ‘Snappen wat er speelt, zoeken naar mogelijkheden, naar wat past en wat werkt, krachten benutten en actiegericht zijn. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn coaching. Ik ben nuchter, enthousiast en heb de nodige ervaring opgedaan.’

  Demi van As

  Demi van As
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ben ik empathisch, betrouwbaar, enthousiast en heb ik een oprechte interesse in mensen. In de coaching ga ik samen met jou kijken wat voor jou werkt en hoe wij jouw doelen samen kunnen bereiken. Maatwerk vind ik daarbij belangrijk, want iedereen is uniek.”

  Peter Rongen

  Peter Rongen
  Pedagoog & Coach

  “Op verschillende manieren nodig ik uit om naar jezelf en je situatie te kijken. Dit doe ik met positieve energie, humor en met een kritische, open blik.”

  Laura Klompmaker

  Laura Klompmaker
  Pedagoog & Coach

  ”Ik ben een vrolijke, gestructureerde en relativerende coach. Eerlijk en duidelijk, zodat verwachtingen helder zijn. Wat gaat er al goed? Wat wil je nog bereiken? Wat is daarvoor nodig? Dat gaan we samen onderzoeken.”

  Marloes Hermsen

  Marloes Hermsen
  Pedagoog & Coach

  “Samen kijken naar jouw kwaliteiten, naar de belangrijke dingen in jouw leven, uitbreiden waar je goed in bent en dat inzetten. Met een frisse blik kijken naar wat de coaching jou kan bieden. Dat is waarvoor ik ga binnen de coaching. “

  Ellen Hermens

  Ellen Hermens
  Maatschappelijk werker & Coach

  “Écht gehoord en écht gezien worden. In verbinding leren zijn met jouw verlangen, om van hieruit een plek in te nemen die aansluit bij wie jij kunt en wilt zijn in de wereld! Dat vind ik belangrijk en wil ik je aanreiken tijdens de coaching!”

  Joline Zwart

  Joline Zwart
  Pedagoog & Coach

  “Doen wat werkt voor jou! Dat is waar ik samen met jou voor ga. We ontdekken je kwaliteiten, je talenten en zetten deze in om stap voor stap verder te komen in datgene wat jij wilt ontwikkelen.”

  Gaby van Dick

  Gaby van Dick
  Pedagoog & Coach

  “Met een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht breng ik je graag in contact met jouw kracht!”

  Erik te Dorsthorst

  Erik te Dorsthorst
  Maatschappelijk werker & Coach

  “Kijken naar mogelijkheden en denken in krachten. Dit doe ik op een enthousiaste, laagdrempelige, energieke en positieve manier om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.”

  Petra  Vernooij
  Pedagoog & Coach

  “Iedereen heeft kwaliteiten en niemand is perfect’ Dit is mijn motto tijdens de coaching. Op een niet-oordelende en rustige wijze onderzoek ik graag samen met jou naar jouw kwaliteiten, wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt.”

  Yfke Vonk

  Yfke Vonk
  Pedagoog & Coach

  “Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Ik ben betrokken, direct en ik kijk graag met een open blik de wereld in. Goed luisteren naar de ander is één van mijn belangrijkste uitgangspunten, zo onderzoeken we samen de stappen die jij wil zetten.”

  Mattie Schuster

  Mattie Schuster
  Pedagoog & Coach

  “Iedereen heeft een Mattie nodig. Samen kijken we wat je motiveert en dat mag van mij creatief, aansluitend op jouw interesses.

  Ik sta graag naast je en vertrouw erop dat je wel weet wat goed
  voor je is en waar je naartoe wilt.

  Het maakt mij niet uit wie je bent, er schuilt in iedereen een drijfveer.”

  Jolanda Veenvliet

  Jolanda Veenvliet
  Pedagoog & Coach

  “Inleven, begrijpen en doorzien. Iedere situatie en persoon is uniek. Zorgen dat jij weer sterk in je schoenen staat en de wereld iets beter aan kan, daar gaan we samen mee aan de slag.”

  Lisa Ortu

   Lisa Ortu
  Psycholoog & Coach

  ‘‘De situatie of omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Samen bepalen wat haalbare stappen zijn die helpen om het hogere doel te bereiken. Daar ga ik voor, met een positieve insteek en veel positieve energie.”

  Nelleke Vredeveld
  Pedagoog & Coach

  “Samen met jou loop ik graag een stukje mee op jouw pad, om je te helpen kijken naar wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jouw krachten liggen. Samen kijken we hoe je hier meer ruimte voor kunt maken en hoe je obstakels kunt leren accepteren of aan kunt gaan. Aan mij heb je een oprechte, geduldige en rustige coach.”

  Leroy van der Pol

  Leroy van der Pol
  Pedagoog & Coach

  “Met oog voor jou gaan we samen de coaching aan. Ik hou hierbij rekening met jou als persoon en de coaching behoeften die jij hebt. Dit doe ik met humor, positiviteit en een open vooruit denkende blik.”

  Liedje der Weduwen

  Liedje der Weduwen
  Pedagoog & Coach

  “Als positieve en betrokken coach sta ik naast je en vinden we samen uit wat het beste bij je past. Jouw eigenheid, creativiteit en kracht staan hierbij voorop. Door het creëren van rust en overzicht gaan we met een open en avontuurlijke insteek, je toekomst tegemoet.”

  Lisa Wijers

  Lisa Wijers
  Orthopedagoog & Coach

  “Als coach richt ik mij met name op jouw persoonlijke talenten. Door mijn enthousiasme en oprechte belangstelling voor anderen, ga ik graag met jou de uitdaging aan en geef je graag dat extra zetje dat je nodig hebt om je doelen te bereiken.”

  Willemijn Frieling

  Willemijn Frieling
  Pedagoog & Coach

  “Met mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en oprechtheid ga ik graag met jou het gesprek aan om samen te kijken naar jouw kracht en mogelijkheden. ‘Veranderen muren in deuren.”

  Janneke Woudenberg
  Pedagoog & Coach

  “Waar een wil is, is een weg. Waarom moeilijk doen als het samen kan!
  Vanuit de relatie, met veel energie, humor uiteindelijk trots op elkaar kunnen zijn. Jouw talenten zijn gegeven om
  te gebruiken!”

  Noor van Hout

  Noor van Hout
  Orthopedagoog & Coach

  “Met mijn opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen wil ik graag een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Om zo vanuit een vertrouwensrelatie en op basis van gelijkwaardigheid te werken aan jouw doelen.”

  Eva Reijnen
  Sociaal werker & Coach

  “Als coach ben ik enthousiast, empathisch en geduldig en heb een oprechte interesse in mensen. Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door mijn betrokkenheid en mijn vermogen om me in een ander te kunnen verplaatsen. Mensen in hun kracht zetten en hun ontwikkeling stimuleren is waar ik goed in ben. Samen in gesprek gaan en de diepgang opzoeken, maar ga ook graag met jou aan de slag om dingen samen aan te pakken.”

  Robin Overbeek

  Robin Overbeek
  Pedagoog & Coach

  “Vanuit vertrouwen, oprechte interesse, betrokkenheid en enthousiasme hoop ik je het gevoel te geven dat je jezelf kan zijn. Samen kunnen we onderzoeken welke stappen jij zou willen zetten.”

  Vera Polman
  Pedagoog & Coach

  “Mensgericht, betrokken en enthousiast, dat typeert mij als coach. Samen ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze het beste kunt inzetten. Ik vind het fantastisch om een ander in beweging te krijgen en ik heb een passie voor het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we onderzoeken wat jij hierin nodig hebt en ik denk met je mee. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn in de coaching. Laten we er samen voor gaan.”

  Dean Core
  Psycholoog & Coach

  “Positiviteit, rust, geduld en een luisterend oor zijn kenmerken die mij typeren als coach. Ik denk in mogelijkheden en geloof dat gelukkig zijn en goed functioneren het resultaat is van weten wat je nodig hebt en weten hoe je in je kracht staat. Ik help je graag in het vinden wat wél voor je werkt..”

  Myla Delgaauw
  Pedagoog & Coach

  “Als coach sta ik naast jou. Samen zoeken we naar wat bij jou past en welke mogelijkheden er zijn. Stap voor stap zullen wij te werk gaan. Dit doen we op een open, eerlijke en positieve manier. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat jij wil. Samen gaan we aan de slag!”