Over ons

  Denk in Talent

  DIT staat voor Denk In Talent. We gaan uit van jouw talenten. En gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt. We werken niet vanuit boekjes en methodes, maar vanuit het individu, de relatie of het gezin. We willen graag dat jij kunt zeggen:
  • DIT wil ik
  • DIT werkt voor mij
  • DIT past bij mij

  Over onze coachingpraktijk

  DIT Coaching is een kleinschalige en daadkrachtige coachingspraktijk in de regio met een bijzondere filosofie. Wij zorgen dat jij je snel op je gemak voelt. Dankzij onze kleinschaligheid en persoonsgerichte socratische werkwijze bieden we coaching die bij jou past. Daarvoor werken we goed samen met verwijzers, zoals huisartsen en GGZ, en andere betrokkenen. We hebben contracten met diverse gemeenten in Gelderland en Limburg.

  Individuele coaching, gezinscoaching en groepscoaching

  Je kunt bij ons gerecht voor individuele coaching, gezinscoaching en groepscoaching. Samen ontdekken we wat jij wilt en wat jij nodig hebt om weer zelf vooruit te kunnen. Wat ons onderscheidt? Twee dingen. We komen bij jou én gaan ervanuit dat de oplossing in jezelf zit. Het begin van de coaching vormt het begeleidingsplan dat samen met jou wordt opgesteld. Hiermee worden jouw persoonlijke doelstellingen inzichtelijk.

  Over DIT coaching

  Wij komen bij jou (en dóen dingen)

  Wij geloven niet in eindeloze gesprekken in een inspiratieloos kantoor. Liever komen we bij jou. In jouw eigen, vertrouwde omgeving. We houden het niet bij gesprekken, maar we gaan ook dingen dóen. Wandelen, de hond uitlaten, ergens een kop koffiedrinken. We coachen je in de omgeving waar jij de problemen ervaart. Waarom? Omdat dat het beste werkt.

  De oplossing zit in jezelf

  Wij lossen jouw problemen niet op. Dat doe je zelf. Want de oplossing zit in jezelf. Wij vertellen dus niet wat jij moet gaan doen. Wat we wél doen? Observeren, luisteren en vragen stellen. We dagen je uit en we inspireren je. En geven je de juiste handvatten. Met als doel dat jij zelf inzicht krijgt in de oplossingen, zodat jij zelf stappen gaat zetten. Dát motiveert.