Coaching in Nijmegen

Jouw coach in Nijmegen

Ben je op zoek naar coaching in de regio Nijmegen? Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. DIT Coaching biedt coaching op maat aan kinderen, gezinnen, pubers en volwassenen. Wij verzorgen individuele begeleiding maar hebben ook een uitgebreid groepsaanbod. Bevind jij je in een situatie waarvan je denkt dat er professionele hulp nodig is, en woon je in de regio Nijmegen? Neem dan contact op met DIT coaching en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

DIT coaching: ‘Denk In Talent’

Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’ en wil jou helpen met het vinden van een passende koers in je leven. Wij van DIT coaching hebben een veelzijdig aanbod waarmee we je graag ondersteunen. Wij bieden onder andere:

  • Jeugdzorg/jeugdhulp
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren
  • Individuele begeleiding

Wij verlenen zowel ambulante coaching als thuisbegeleiding. Dat wil zeggen dat wij voor de begeleiding bij jou thuis langskomen of dat de coaching plaatsvindt op de locatie van DIT coaching in Nijmegen.

Kindercoaching door DIT coaching

Het doel van de individuele begeleiding is dat je kunt zeggen: DIT wil ik, DIT past bij mij. Van onze individuele coaching kun je verwachten dat je meer inzicht krijgt in je eigen talent, zodat je meer zelfwaardering opdoet en dit uitstraalt naar anderen. Wij bieden zowel kindercoaching, jongerencoaching als coaching voor volwassenen. Deze coaching is uiteraard altijd op maat. Tijdens onze kindercoaching focussen we ons op een positieve ontwikkeling van het kind. We kijken zowel naar de behoeften van het kind als naar die van de omgeving. Bij kindercoaching kun je denken aan zelfvertrouwen opbouwen, contact met leeftijdsgenootjes, ontwikkeling op school of begeleiding bij opstandig gedrag. Neem snel contact met ons op vanuit Nijmegen en kijk hoe we jouw kind kunnen helpen.

Schermafbeelding 2020-04-23 om 11.01.25

Coaching voor pubers

De pubertijd is een pittige fase voor veel jongeren. Ze zijn bezig met het ontwikkelen van hun eigen identiteit, zetten zich af tegen hun ouders en gaan op zoek naar acceptatie en erkenning. DIT coaching helpt pubers en hun ouders door deze roerige periode. De jongere wordt geholpen bij het beantwoorden van vragen als: ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik en hoe bereik ik dat?’. Ook aan de ouders of opvoeders biedt DIT coaching ondersteuning in Nijmegen. Bel ons snel en maak een afspraak.

Neem contact op met DIT coaching

Wij van DIT coaching helpen jou en/of je gezin graag door middel van jeugdzorg, autisme coaching, sociale vaardigheidstraining, gezinscoaching en nog veel meer! Via het contactformulier op onze website kom je gemakkelijk met ons in contact. Liever bellen? Dat kan naar 024-2022214, of stuur een email naar info@ditcoaching.nl. Maak snel een afspraak in Nijmegen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij DIT coaching en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!