Coaching in Nederbetuwe

  Coaching voor het hele gezin in Nederbetuwe

  Soms kom je op een punt in je leven dat jij je professionele begeleiding kunt gebruiken voor je kinderen, je gezin of voor jezelf. Bij DIT coaching kun je dan terecht voor zowel ambulante begeleiding als voor thuisbegeleiding in de regio Nederbetuwe. Wij zijn er voor kindercoaching, jeugdhulp, groepscoaching voor volwassenen en nog veel meer! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en zie wat DIT coaching voor jou in Nederbetuwe kan betekenen.

  ’Denk In Talent’

  Het doel van DIT coaching is om jou weer te helpen om een passende koers in je leven te vinden. Ons motto is: ’Denk In Talent’. Wat je hulpvraag ook is, door ons veelzijdige aanbod hebben wij er een antwoord op. Zo kun jij binnen de kortste keren zeggen:“DIT wil ik, DIT past bij mij/ ons, DIT werkt voor mij/ ons, DIT is het en DIT wil ik doen.” Wij van DIT coaching verzorgen in Nederbetuwe onder andere:

  Zit je bijvoorbeeld in een moeilijke fase in je leven door een burn-out, stress, of het gevoel dat je alles ‘moet’? Of zoek je een coach die met jou ondersteund door middel van individuele coaching? DIT coaching helpt jou op een passende manier. Neem voor jouw coaching in Nederbetuwe snel contact met ons op!

  Coaching voor gezinnen, kinderen en jongeren

  Naast coaching voor volwassenen kun je bij DIT coaching ook terecht voor een kindercoach, gezinscoach of begeleiding voor pubers/ jongeren door een ambulante begeleider. Voor deze laatste groep bieden wij in Nederbetuwe ook hulp voor thuisblijvers, dit zijn leerplichtige jongeren die zijn uitgevallen op school. We bieden maatwerktrajecten die we snel inzetten en werken nauw samen met alle betrokkenen. Wij van DIT coaching staan voor werken met korte lijnen voor heldere, snelle communicatie. Ook is DIT coaching er voor gezinscoaching. Een gezinscoach helpt een gezin om de draag- en veerkracht te vergroten, waardoor ze (weer) leren om met problemen op te lossen en tot oplossingen te komen. Het evenwicht binnen het gezin wordt hersteld waardoor ze belemmeringen in de toekomst zelf kunnen hanteren. Zou jouw gezin in Nederbetuwe baat kunnen hebben bij gezinscoaching of ambulante begeleiding? Bel of mail dan met DIT coaching.

  dit coaching Nederbetuwe

  Contact met DIT coaching Nederbetuwe

  Bijna iedereen komt in zijn of haar leven wel op een punt waarbij professionele hulp een dankbare oplossing is. Dit is niks om je voor te schamen. Wij van DIT coaching helpen je op een persoonlijke, professionele en betrouwbare manier met je hulpvraag en binnen de kortste keren ben jij weer op de juiste route. Vragen? Vul het contactformulier op onze website in om gemakkelijk met ons in contact te komen. Je mag ook bellen naar: 024-2022214, of mailen met: info@ditcoaching.nl. Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij DIT coaching en zie wat wij voor jou of je gezin in Nederbetuwe kunnen betekenen!