Missie en visie

  Missie

  De missie van DIT coaching is om klanten blijvend meer regie te laten ervaren in hun leven. Samen vergroten we het (zelf) inzicht en helpen we ontdekken wat voor die klant wél werkt. Dit om weer met vertrouwen het dagelijks leven met bijbehorende moeilijkheden en uitdagingen aan te kunnen gaan.

  Voor wie

  DIT coaching is er voor jeugdigen, volwassenen en gezinnen van 8 tot 88 jaar, die in staat zijn om samen met onze specialistische DIT-coach actief onderzoek te doen naar: wat wil ik, wat past bij mij en wat werkt wél! We werken met klanten die (fors) gestagneerd zijn in hun ontwikkeling.

  Visie

  We geloven en ervaren dat we van mens tot mens kunnen aansluiten. Met behulp van onze out of the box coaching en het betrekken van steunbronnen zorgen we samen voor verandering die écht het verschil maakt in het leven van onze klanten. De zelfredzaamheid van klanten en hun netwerken wordt vergroot. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier bijdragen aan meer effectieve resultaten en duurzaamheid voor onze maatschappij.