Coaching in Lingewaard

  Coaching op maat in Lingewaard door DIT coaching

  Op zoek naar professionele coaching in Lingewaard? Wij van DIT coaching bieden diverse soorten begeleiding. Als coachingsbureau staan wij klaar voor ieder die behoefte heeft aan professionele begeleiding. Misschien ben je op een specifiek punt vastgelopen in je leven. Of zoek je naar antwoorden op vragen, zoals:
  ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Pubers of kinderen kunnen opstandig gedrag vertonen, een moeilijke schooltijd ervaren of veel stress hebben. Wij verzorgen coaching en ambulante begeleiding voor thuisblijvers, pubers, volwassenen, kinderen en mensen met ASS. Ook voor gezinscoaching kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd wat wij voor jou en/of je gezin in Lingewaard kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  Bij DIT coaching staat ‘Denk In Talent’ centraal. Wij zoeken altijd naar de dingen die goed voor jou werken. Ons doel is om samen met jou en je omgeving in Lingewaard problemen op te lossen of deze meer hanteerbaar te maken. Wij luisteren goed naar je en bieden gerichte coaching op maat. Hierdoor vinden we samen de oplossing die jou een stap verder zal helpen. Voor elke hulpvraag hebben onze professionele coaches een juist antwoord. DIT coaching biedt:

  Onze individuele coaching bieden wij aan in de vorm van thuisbegeleiding en ambulante begeleiding in Lingewaard. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

  Gezinscoaching, pubers en thuisblijvers

  Er kunnen veel redenen zijn waarom een gezin in een lastige situatie terecht komt. Denk aan een scheiding, waardoor de communicatie minder soepel kan verlopen. Bij DIT coaching hechten wij veel belang aan de onderlinge relaties tussen gezinsleden.
  De patronen die zich onbewust ontwikkeld hebben, maken wij zichtbaar. Dit maakt dat het gezin weer in haar eigen kracht komt te staan en kan zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’ Wij bieden tevens ondersteuning aan jongeren in Lingewaard. Als een puber uitvalt op school, zetten wij direct een jongerencoaching maatwerktraject op. Door een intensieve samenwerking met alle betrokkenen, kunnen wij snel tot een juiste oplossing komen. De pubers worden in onze jeugdhulp begeleid bij het beantwoorden van vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’ De puberteit is vaak een lastige periode, waarin de jongere zich aan het ontwikkelen is en een eigen identiteit zoekt. DIT coaching biedt ondersteuning aan zowel de jongere als de omgeving en stimuleert een zo optimaal mogelijke ontwikkeling. Wil je starten met een coachingstraject in Lingewaard? Bel ons en maak direct een afspraak.

  dit coaching Lingewaard

  Zet DIT coaching in Lingewaard in

  Wil jij je laten coachen door DIT coaching in Lingewaard? Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Of spelen er andere vragen bij je? Neem dan contact op met onze coaches en ambulante begeleiders. Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kun je ons bellen via 024-2022214, en per mail via info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jou in Lingewaard persoonsgerichte coaching die jou een stap verder helpt!