kindercoaching

Kindercoaching op maat door DIT coaching

Zoek je direct naar een kindercoach voor je kind? DIT coaching biedt kindercoaching op maat. Wij zijn een professioneel coachingsbureau en kunnen diverse vormen van ondersteuning aanbieden. Wij bieden hulp aan iedereen die ondersteuning nodig heeft. Misschien loopt je kind vast in zijn of haar ontwikkeling, wat kan komen door een specifiek probleem. Kinderen kunnen nog wel eens opstandig gedrag vertonen. Vaak ligt hier echter een diepere oorzaak aan ten gronde. Zo kan er sprake zijn van stress of een moeilijke leergang. Onze kindercoach is er ook voor kinderen die thuiszitten of te maken hebben met ASS. Hierbij kunnen wij ook kindercoaching in de thuissituatie inzetten. Wil je meer weten over onze kindercoaching? Bel ons dan voor een kennismakingsgesprek.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching betekent ‘Denk in Talent’. Dit staat tijdens onze kindercoaching centraal. Er wordt gekeken naar wat de talenten van het kind zijn en wat wel en niet voor het kind werkt. Samen met jou als ouder, bekijken we welke problemen er bij je kind spelen. We bedenken een oplossing voor het probleem of leren je kind en zijn/haar directe omgeving om de problemen te hanteren. Hierbij wordt goed naar alle partijen geluisterd en wordt begeleiding op maat aangeboden. Met de juiste oplossing wordt je kind weer op weg geholpen. Je kunt ons niet alleen inzetten voor kindercoaching, maar ook voor:

  • Individuele coaching
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Jeugdzorg
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren

Onze kindercoach kan ook kindercoaching bij jullie thuis aanbieden. Het belangrijkste is dat de coaching plaatsvindt in een veilige omgeving voor het kind. Wil je onze kindercoach bij jou thuis uitnodigen? Neem dan contact met ons op.

dit coaching kindercoaching

Kindercoaching; een fijnere schooltijd en gezinssituatie

Onze kindercoach behandelt diverse problematieken, met als doel de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Wij bekijken wat je kind nodig heeft en zorgen ervoor dat je kind positief zijn of haar ontwikkeling vervolgt. Wij bieden coaching bij opstandig gedrag, een moeilijke omgang met leeftijdsgenootjes, de ontwikkeling op school, zelfvertrouwen, concentratie en plannen. Ook kunnen we kindercoaching in de gezinssituatie aanbieden. Zo leert jouw kind beter omgaan met zijn of haar broertjes en zusjes. Ook bij een scheiding kan een kindercoach een uitkomst bieden. Voor een kind is dit een nieuwe, onbekende situatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kind het lastig vind om met de scheiding van jou en je partner om te gaan. Door kindercoaching in te zetten, kan je kind zijn/haar verhaal kwijt en leert hij of zij om te gaan met deze nieuwe verandering. Wil je meer weten over de werkwijze van onze kindercoach? Neem dan nu contact met ons op.

Schakel onze kindercoach in

Wil je kindercoaching voor je kind aanvragen? Ben je benieuwd hoe onze kindercoach te werk gaat? Of heb je een andere vraag? Neem dan nu contact met ons op. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen, door ons te bellen via 024-2022214, of te mailen naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij kindercoaching die de ontwikkeling van je kind optimaal ondersteunt!