jongerencoaching

  Jongerencoaching op maat door DIT coaching

  Ben je op zoek naar een jongerencoach voor je puber? DIT coaching biedt effectieve jongerencoaching in iedere situatie. Iedere jongere die professionele begeleiding nodig heeft, bieden wij ondersteuning. Is jouw kind vastgelopen in zijn of haar ontwikkeling? Dan is er veelal sprake van een onderliggende oorzaak. De puber kan opstandig gedrag vertonen, neerslachtig zijn of veel last hebben van stress. Ook hebben jongeren vaak vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Tijdens onze jongerencoaching zetten we de jongere weer in zijn of haar kracht en stimuleren we de ontwikkeling op een positieve wijze. Wil je meer weten over onze jongerencoach? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor onze jongerencoaching.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching staat voor ‘Denk in Talent’. Gedurende de jongerencoaching staan de talenten van jongeren centraal. Er wordt gekeken naar wat wel of niet voor de puber werkt. Zowel samen met jou en je puber, als individueel met de jongere, bekijken we welke problemen er spelen. We bedenken een oplossing voor de problemen of een manier waardoor ze beter hanteerbaar worden. Hiertoe luisteren we goed naar alle partijen en bieden wij gerichte begeleiding op maat. Met onze passende oplossing wordt jouw puber weer op weg geholpen. Voor iedere hulpvraag, biedt onze jongerencoach een antwoord. Onze jongerencoaching bieden wij tevens aan als individuele begeleiding of als ambulante begeleiding thuis. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact op.

  dit coaching jongerencoaching

  Puber coaching individueel of in het gezin

  Onze jongerencoach biedt hulp in diverse situaties. Zo kan het gezin bijvoorbeeld in een lastig parket zitten door een scheiding. Het kan zijn dat de puber hier lastig mee om kan gaan en de communicatie met andere gezinsleden verslechterd is. Hier als gezin uitkomen is niet altijd eenvoudig. Bij onze jongerencoaching kijken wij niet alleen naar de puber, maar ook naar de onderlinge verhoudingen binnen het gezin. Patronen die zich gevormd hebben, worden aan het licht gebracht. Zowel de puber als het gezin worden weer in hun eigen kracht gezet, waarna gezegd kan worden:
  ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wij bieden ook individuele jongerencoaching. Wil een puber niet naar school en is deze nog leerplichtig, dan moet er gepaste actie worden ondernomen. Wij bieden een jongerencoaching maatwerktraject. Hierbij gaan we met alle partijen in gesprek en bedenken wij een passende oplossing. Tevens wordt de puber begeleid bij de beantwoording van vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit is niet eenvoudig. Jongeren zoeken een eigen identiteit en zijn nog volop in ontwikkeling. Onze jongerencoach biedt hulp aan de jongere en zijn/haar directe omgeving. Zo proberen we de ontwikkeling van de jongere weer in een positieve richting te brengen. Wil je ons inschakelen voor jongerencoaching? Neem dan direct contact met ons op.

  Schakel onze jongerencoach in

  Wil jij onze jongerencoach inschakelen voor je puber? Heb je vragen over onze werkwijze bij jongerencoaching of overige vragen? Neem dan meteen contact met ons op middels ons contactformulier, bel ons via 024-2022214, of stuur een mail naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jongerencoaching die jouw puber vooruit helpt!