job coaching

Job coaching voor een rijkere werkplek

Ontevreden over je werk en op zoek naar een job coach? DIT coaching biedt effectieve job coaching aan. Wij zijn een ervaren coachingsbureau en bieden professionele vormen van ondersteuning bij diverse hulpvragen. Voor iedereen die professionele hulp wenst, staat DIT coaching klaar. Als je ontevreden bent over je werk, kan dit voor veel stress zorgen. Het maakt dat je je neerslachtig voelt en minder zin hebt om aan het werk te gaan. Denk je erover om een andere weg in te slaan, maar heb je geen idee wat de juiste weg voor jou is? Dan kijken wij hier graag samen met je naar tijdens onze job coaching. Wil je weten wat onze job coach voor jou kan betekenen? Lees dan verder of bel direct voor het maken van een afspraak.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching staat voor ‘Denk in Talent’. Jouw talenten staan binnen onze job coaching centraal. Wij bekijken wat wel en niet voor jou werkt en benaderen je vanuit een positief oogpunt. We bespreken waar je nu last van ondervindt, bekijken wat een ideale werkomgeving voor je zal zijn en begeleiden je in de richting hier naartoe. We luisteren goed naar je wensen en bieden begeleiding op maat. Door onze passende oplossing vind je snel een fijnere werkplek of leer je om beter op je huidige werkplek te functioneren.

dit coaching job coaching

Werkwijze van onze job coach

Onze job coach gaat samen met jou op zoek naar wat voor je werkt. We houden ons bezig met vragen, zoals: ‘Wie ben ik en wat past bij mij?’, ‘Wat vind ik leuk?’, ‘Wat heb ik nodig om het vol te houden op mijn werk?’. Deze en andere vragen onderzoeken we tijdens de job coaching. Wij bieden job coaching op een manier die voor jou passend is. Je job coach gaat met je mee op carrièrepad. Zo bekijken we welk werk bij je past en waar je je wellicht gelukkiger bij zal voelen. Dit gebeurt veelal in samenwerking met het UWV/Werkbedrijf. Of we bekijken wat je nodig hebt in je huidige werksituatie. Wellicht ben je blij met je werk, maar zijn er toch zaken die je belemmeren. Deze brengen we aan het licht en zodoende helpen we bij het bedenken van een oplossing hiervoor. Wil je ook gebruik maken van de mogelijkheden die job coaching je te bieden heeft? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Zet onze job coach direct in

Wil jij DIT coaching inzetten voor job coaching? Wil je jouw huidige werksituatie verbeteren of op zoek naar een andere werkplek? En wens je hier ondersteuning bij? Schakel dan direct onze job coach in. Ook voor vragen over onze werkwijze of andere vragen, kun je contact opnemen middels ons contactformulier, bellen naar
024-2022214, of stuur een mail naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden we effectieve job coaching waar jij mee verder komt!