jeugdhulp

Jeugdhulp op maat door DIT coaching

Zoek je direct naar jeugdhulp voor jouw kind? DIT coaching biedt gerichte jeugdhulp op maat. Als professioneel coachingsbureau bieden wij vele vormen van ondersteuning. Iedereen die professionele begeleiding nodig heeft, bieden wij ondersteuning. Misschien is je kind vastgelopen in zijn of haar ontwikkeling. Dit kan door een specifiek probleem of andere oorzaken komen. Pubers kunnen vaak lopen met vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Zowel kinderen als pubers kunnen opstandig gedrag vertonen, maar soms is er meer aan de hand. Denk aan stress of een moeilijke leergang. Onze jeugdhulp bieden wij aan kinderen, pubers en jeugd met ASS. Wij bieden, indien gewenst, tevens hulp in de thuissituatie. Wil je meer weten over onze jeugdhulp? Plan dan een kennismakingsgesprek in door contact met ons op te nemen.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching betekent ook wel ‘Denk in Talent’. Binnen onze jeugdhulp staat dit centraal. Er wordt gekeken naar wat voor het kind of de jongere werkt. Met jou en je kind kijken we naar welke problemen zich voordoen. Er wordt een oplossing bedacht of een manier om de problemen meer te leren hanteren. De nadruk ligt op de positieve aspecten van je kind. We luisteren goed naar alle partijen en bieden begeleiding op maat. Met onze passende oplossing helpen wij je kind weer op weg. Voor iedere hulpvraag weten wij een passende oplossing. Je kunt ons niet enkel inschakelen voor jeugdhulp, maar tevens voor:

  • Individuele coaching
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren

Wij kunnen onze jeugdhulp ook aanbieden als vorm van individuele begeleiding of ambulante begeleiding thuis. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op.

dit coaching jeugdhulp

Jeugdhulp voor gezinnen, kinderen, pubers en thuisblijvers

Onze jeugdhulp bieden wij in uiteenlopende situaties aan. Een gezin kan in een lastige situatie terecht zijn gekomen door een scheiding. Hierdoor kan de communicatie verminderd zijn, wat je zelf niet altijd even goed op kunt lossen. Onze jeugdhulp biedt zicht op de onderlinge relaties binnen het gezin. Patronen die zich gevormd hebben, worden door ons zichtbaar gemaakt. Zo komt het gezin weer geheel in kracht en kunnen zij nadien stellen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’ Ook voor jongeren zijn wij er. Als een puber niet meer naar school wilt en nog leerplichtig is, moeten alle alarmbellen gaan rinkelen. Wij maken dan snel een jongerencoaching maatwerktraject. Door met alle partijen in gesprek te gaan, wordt een passende oplossing gevonden. Ook begeleiden we de puber bij vragen zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’ De puberteit is geen makkelijke periode. Jongeren zoeken een eigen identiteit en ontwikkelen zich volop. Onze jeugdhulp stellen wij ter beschikking aan zowel jongeren als hun directe omgeving. Dit doen wij tevens bij kinderen die te maken hebben met specifieke problematieken. Ons doel is hierbij om de ontwikkeling in de positieve richting te stimuleren. Wil je onze jeugdhulp inzetten? Maak dan snel een afspraak.

Schakel onze jeugdhulp in

Wens je jeugdhulp van DIT coaching voor jouw specifieke situatie? Wil je meer informatie over onze manier van werken? Of spelen er andere vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 024-2022214. Je kunt ook een mail sturen naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jeugdhulp die zorgt voor een snelle doch blijvende oplossing.