individuele begeleiding en individuele coaching

  Individuele begeleiding en individuele coaching voor kinderen en volwassenen

  Zoek je individuele begeleiding? DIT coaching biedt individuele begeleiding wmo en individuele coaching voor volwassenen en kinderen. Wij zijn een professioneel coachingsbureau en bieden effectieve coaching en trainingen. Voor iedereen die professionele begeleiding of individuele coaching behoeft, staan onze professionals klaar. Is jouw kind of puber vastgelopen in de ontwikkeling? Of ervaar je zelf problemen waar je alleen niet uitkomt? Dan heeft dit doorgaans een diepere oorzaak. Gevolgen kunnen zijn dat er sprake is van neerslachtigheid, stress of opstandigheid. Ook kan het zijn dat je niet goed het antwoord weet op vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Ons doel is om jou weer in je kracht te zetten en je ontwikkeling op een positieve wijze te ondersteunen. Ben je benieuwd wat onze individuele begeleiding wmo en individuele coaching voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op voor een afspraak.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching houdt in: ‘Denk in Talent’. Dit staat dan ook geheel centraal tijdens onze individuele begeleiding wmo. We bekijken wat wel of niet voor jou (of je kind) werkt. We bekijken van welke problemen er sprake zijn en bedenken hier een passende oplossing voor. Dit kan ook een oplossing zijn om de problemen beter te hanteren. Wij luisteren goed naar je en stemmen onze begeleiding geheel op maat af. Onze passende oplossing helpt jou (of je kind) weer op weg. Wij bieden voor iedere hulpvraag een antwoord gedurende onze individuele begeleiding en individuele coaching. Wij kunnen individuele begeleiding wmo en individuele coaching ook aanbieden bij je thuis. Wil je hier meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op.

  dit coaching individuele begeleiding

  Wat kun je verwachten van individuele begeleiding

  Onze individuele begeleiding en individuele coaching is erop gericht om je inzicht te geven in je talenten en deze beter te leren benutten. Zo zul je een passende koers in je leven vinden. Er wordt gewerkt aan meer zelfwaardering, zodat je oprecht trots kunt zijn op jezelf en de stappen die je zet. Voor volwassenen bieden wij coaching wanneer zij in de knel zijn geraakt of in een moeilijke periode zit. Denk aan een burn-out, blokkades, stress of eenzaamheid. Voor kinderen bieden wij individuele begeleiding die gericht is op het ondersteunen van de ontwikkeling. Dit houdt in: coaching bij het contact met leeftijdsgenootjes, de ontwikkeling op school, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het leren concentreren en plannen. Wil je meer informatie over ons aanbod individuele begeleiding en individuele coaching voor kinderen of volwassenen? Maak dan nu een afspraak.

  Zet ons in voor individuele begeleiding en individuele coaching

  Heb je interesse in individuele begeleiding wmo of individuele coaching voor jezelf of voor je kind? Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier, bel 024-2022214, of stuur een mail naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij individuele begeleiding en individuele coaching met oog voor je talenten!