Groepscoaching en groepstraining

  Groepscoaching en groepstraining op maat door DIT coaching

  Zoek je direct naar een vorm van coaching voor jouw kind of puber? DIT coaching biedt gerichte groepscoaching en groepstraining op maat. Als professioneel coachingsbureau bieden wij vele vormen van ondersteuning. Iedereen die professionele begeleiding nodig heeft, bieden wij ondersteuning. Misschien is je kind vastgelopen in zijn of haar ontwikkeling. Dit kan door een specifiek probleem of andere oorzaken komen. Pubers kunnen vaak lopen met vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Zowel kinderen als pubers kunnen opstandig gedrag vertonen, maar soms is er meer aan de hand. Denk aan stress of een moeilijke leergang. Door middel van groepscoaching en groepstraining bieden bij gericht hulp aan kinderen, pubers en jeugd met ASS. Wil je meer weten over ons aanbod van groepscoaching en groepstraining? Plan dan een kennismakingsgesprek in door contact met ons op te nemen.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching betekent ook wel ‘Denk in Talent’. Binnen onze groepscoaching staat dit centraal. Er wordt gekeken naar wat voor het kind of de jongere werkt. Binnen een prettige groepssamenstelling kijken we naar welke problemen zich voordoen. Er wordt tijdens de groepstraining een oplossing bedacht of een manier om de problemen meer te leren hanteren. De nadruk ligt op de positieve aspecten van je kind. We luisteren goed naar alle partijen en bieden begeleiding op maat. Met onze passende oplossing helpen wij je kind weer op weg. Voor iedere hulpvraag weten wij een passende oplossing.

  Tijdens de groepscoaching krijg je meer inzicht in je eigen talenten en ontwikkel je meer zelf zelfwaardering. De groepstraining draagt bij aan een veilige omgeving en een prettige groepsdynamiek, waarbinnen er veel aandacht is voor individuele leerdoelen. Wanneer jongeren zo vroeg mogelijk leren praten over hun problemen kunnen we snel en gericht hulp bieden. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op.

  Groepscoaching

  Groepstraining voor gezinnen, kinderen en pubers

  Onze groepstraining bieden wij in uiteenlopende situaties aan. Zo is groepscoaching niet alleen beschikbaar voor jongeren, maar tevens voor het hele gezin. Zo hebben wij een ouder-kind training, een training rondom plannen en organiseren, maar ook een training voor thuiszitters. Voor volwassenen zijn er de groepstrainingen ‘Sociaal sterker’ en ‘Plannen en organiseren’.  Een gezin kan in een lastige situatie terecht zijn gekomen door een scheiding. Hierdoor kan de communicatie verminderd zijn, wat je zelf niet altijd even goed op kunt lossen. Onze ouder-kind training draagt bij aan het onderlinge begrip binnen het gezin. Zo komt het gezin weer geheel in kracht en kunnen zij nadien stellen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’ Heb je interesse in een van onze vormen van groepscoaching of groepstraining? Maak dan snel een afspraak.

  Schakel onze jeugdhulp in

  Wens je groepscoaching of groepstraining van DIT coaching voor jouw specifieke situatie? Wil je meer informatie over onze manier van werken? Of spelen er andere vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 024-2022214. Je kunt ook een mail sturen naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij groepscoaching die zorgt voor een snelle doch blijvende oplossing.