Praktische informatie

Groepscoaching Volwassenen

Als je vastloopt in je ontwikkeling, dan belemmert dat je in je dagelijks leven. Het lukt je niet dat leven te leiden dat je voor ogen hebt. Wil je daar iets aan doen? DIT coaching heeft diverse vormen van groepscoaching. Door samen met anderen aan de slag te gaan is er herkenning en steun. Je leert van én met elkaar. Tijdens de groepscoaching gaan we samen op zoek naar wat wel werkt.

De voordelen van groepscoaching

Dankzij groepscoaching krijg je meer inzicht in je eigen talenten. Je durft jouw talenten ook beter te benutten. Je krijgt meer zelfwaardering, durft trots(er) te zijn op jezelf en straalt dat uit naar anderen. Je zult merken dat je niet de enige bent die met dingen worstelt. In een groep vind je (h)erkenning en doe je soms zelfs nieuwe vriendschappen op. Je leert van en met elkaar. Daarom investeren we in groepsdynamiek. We vinden het belangrijk dat je je veilig voelt en tot je recht kom. Binnen de groep is aandacht voor jouw individuele leerdoelen.

Werkwijze

We geven onze trainingen in een groep van 6 tot 10 personen. Samen gaan we op onderzoek uit. Het doel van de professionele coach is om jullie als groep en individu zo te coachen, dat jullie samen tot nieuwe inzichten en ontwikkelingen komen. Bij de start van de training werk je, met ondersteuning van de coach en de groep, uit wat jouw doelen zijn voor deze training. Tijdens de training werk je trapsgewijs naar jouw einddoel toe. Tijdens de trainingen werken we met allerlei verschillende actieve werkvormen. Het komt ook voor dat we samen op pad gaan. De trainingen worden op maat aangeboden en vormen zich aan de hand van jullie leerdoelen en wensen. Er wordt gecoacht op eigen inbreng. Het draait om jullie!

Ditrotsrechts kopie

Voor wie

Voor volwassenen, vanaf 18 jaar. We maken geen onderscheid op basis van diagnostiek. Het is belangrijk dat je zelf wil deelnemen en dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. Je hebt een groepsindicatie nodig, jouw gemeente bekijkt of je hiervoor in aanmerking komt.

Waar

We bieden de trainingen aan in alle gemeenten waar we een contract hebben. De groepscoaching gaat van start vanaf 6 deelnemers en zal zo dicht mogelijk bij jouw woonplek gegeven worden. Na de aanmelding leggen we meerdere tijdstippen voor aan alle deelnemers en maken hierin samen een keuze. De bijeenkomsten duren 2 uur per keer. Onze trainingen duren 10 weken met in totaal 24 trainingsuren.

Aanbod

Wij bieden vanuit DIT coaching twee specialistische trainingen aan die aansluiten bij onze werkwijze en expertise en waarmee goede resultaten mee zijn behaald:

Aanmelden kan via het contactformulier.