gezinscoaching

Coaching op maat voor je gezin

Snel een gezinscoach gewenst? DIT coaching biedt effectieve coaching voor je hele gezin. Wij staan bekend als een professioneel coachingsbureau en bieden dan ook vele vormen van ondersteuning. DIT coaching is er voor iedereen die professionele begeleiding behoeft. Wellicht spelen er zaken in jouw gezin, zoals een scheiding, of zijn er andere problematieken die zich voordoen. De communicatie kan verslechterd zijn en ook je kinderen vertonen opstandig gedrag. Dit kan komen door stress binnen het gezin. Een gezin dient te allen tijde een veilige haven te zijn. Wij bieden gezinscoaching voor gezinnen waarbij diverse problematieken spelen. Ook bieden we coaching bij ASS. Onze gezinscoach komt graag bij jou thuis. Wil je meer weten over onze gezinscoaching? Maak dan direct een afspraak met ons.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching staat voor ‘Denk in Talent’. Binnen onze gezinscoaching staat dit dan ook centraal. Wij leggen de nadruk op het positieve aspect en bekijken wat wel voor jouw gezin werkt. Er wordt onderzocht welke problemen er spelen. Hier zal een oplossing voor gevonden worden of een manier om de problemen te hanteren. Hierbij luisteren wij goed naar alle gezinsleden en stemmen we onze begeleiding op maat af. Uiteindelijk wordt een passende oplossing gevonden, die je gezin weer op weg helpt. Voor iedere hulpvraag kunnen wij een passend aanbod bieden. Bij ons kun je, naast voor een gezinscoach, ook terecht voor:

  • Individuele coaching
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren

Onze gezinscoach komt graag bij je thuis. Wil je meer weten over onze werkwijze bij gezinscoaching? Neem dan contact met ons op.

gezinscoaching dit coaching

Coaching voor jouw gezin in iedere situatie

Onze gezinscoaching is er voor de meest uiteenlopende situaties. Een gezin kan in een lastig parket zijn gekomen door bijvoorbeeld een scheiding. Dit zal ook van invloed zijn op de communicatie tussen gezinsleden, welke dan moeizamer kan verlopen. Het kan dan ook lastig zijn om weer als gezin uit deze situatie te komen. Onze gezinscoach geeft zicht op de onderlinge verhoudingen binnen je gezin. De patronen die zich met de tijd hebben gevormd, worden samen met jullie zichtbaar gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat je gezin weer in haar eigen kracht komt te staan. Zodat jullie straks kunnen zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wat er ook speelt binnen je gezin, het is het zeker waard om coaching voor aan te vragen. Wil je direct onze gezinscoach inzetten? Bel ons dan voor een kennismakingsgesprek.

Schakel onze gezinscoach in

Wil je een coach voor je gezin inschakelen, zodat jullie weer op een positieve manier met elkaar verder kunnen? Heb je vragen over onze werkwijze bij gezinscoaching of overige vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, bel ons via 024-2022214, of mail naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij effectieve gezinscoaching waarmee jullie verder kunnen!