Coaching in Gennep

Coaching op maat in Gennep door DIT coaching

Ben je op zoek naar professionele coaching nabij Gennep? Wij van DIT coaching bieden diverse soorten begeleiding. Wij zijn er voor iedereen die baat heeft bij professionele begeleiding. Wellicht ben je op een punt vastgelopen of heb je behoefte aan antwoorden op diverse vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Bij pubers of kinderen kan er sprake zijn van opstandig gedrag, een moeilijke schooltijd of stress. DIT coaching verzorgt coaching voor pubers, thuisblijvers, kinderen, volwassenen en mensen met ASS. Tevens kun je bij ons terecht voor gezinscoaching. Voor thuisbegeleiding en ambulante begeleiding in de regio van Gennep ben je bij ons op de juiste plek. Wil je weten wat wij voor jou en je gezin kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’. Wij zoeken dan ook naar de dingen die goed werken voor jou. Als doelstelling hebben wij om samen met jou en je omgeving in Gennep eventuele problemen op te lossen of deze te leren hanteren. Doordat we goed naar je luisteren en coaching op maat bieden, vinden we samen de oplossing die jou weer een stapje verder helpt. Voor iedere hulpvraag komen onze professionele coaches met een passend aanbod. Zo bieden wij onder andere:

  • Jeugdzorg/jeugdhulp
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren
  • Individuele begeleiding

Onze individuele coaching wordt in de vorm van ambulante coaching en thuisbegeleiding aangeboden in Gennep. Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.

Gezinscoaching, pubers en thuisblijvers

Er zijn diverse redenen waardoor een gezin in een lastige situatie kan komen, waar zij zelf lastig uit kunnen komen. Dit kan komen door een scheiding, waardoor de communicatie in het gezin niet meer goed kan verlopen. DIT coaching besteedt veel aandacht aan de onderlinge relaties tussen gezinsleden. Wij maken patronen zichtbaar die zich onbewust ontwikkeld hebben. Hierdoor komt het gezin weer in haar eigen kracht. Het gezin weet dan weer: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’
DIT coaching biedt ook hulp aan jongeren in Gennep. Valt een puber uit op school, dan zetten wij snel een jongerencoaching maatwerktraject op. Door intensief samen te werken met alle betrokkenen, weten we snel tot een goede oplossing te komen. De pubers begeleiden we binnen onze jeugdhulp in het beantwoorden van diverse vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit staat bekend als de tijd waarin de jongere op zoek is naar een eigen identiteit en zich volop ontwikkelt. DIT coaching ondersteunt de jongere en de omgeving om deze ontwikkeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wil je direct een coachingstraject in Gennep starten? Maak dan een afspraak.

dit coaching gennep

Zet DIT coaching in Gennep in

Ben je geïnteresseerd in coaching door DIT coaching in Gennep? Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Tevens kun je ons telefonisch bereiken via 024-2022214, en per mail via info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden we jou in Gennep professionele coaching van mens tot mens!