Coaching in Duiven

  Jouw coach in Duiven

  Ben je op zoek naar coaching in de regio Duiven? Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. DIT Coaching biedt coaching op maat aan kinderen, gezinnen, pubers en volwassenen. Wij verzorgen individuele begeleiding maar hebben ook een uitgebreid groepsaanbod. Bevind jij je in een situatie waarvan je denkt dat er professionele hulp nodig is, en woon je in de regio Duiven? Neem dan contact op met DIT coaching en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  DIT coaching: ‘Denk In Talent’

  Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’ en wil jou helpen met het vinden van een passende koers in je leven. Wij van DIT coaching hebben een veelzijdig aanbod waarmee we je graag ondersteunen. Wij bieden in Duiven onder andere:

  Wij verlenen zowel ambulante begeleiding in Duiven door een ambulante begeleider als thuisbegeleiding. Dat wil zeggen dat wij voor de begeleiding bij jou thuis langskomen of dat de coaching plaatsvindt op de locatie van DIT coaching in Duiven.

  Kindercoaching en ambulante begeleiding in Duiven door DIT coaching

  Het doel van de individuele begeleiding en ambulante begeleiding is dat je kunt zeggen: DIT wil ik, DIT past bij mij. Van onze individuele coaching kun je verwachten dat je meer inzicht krijgt in je eigen talent, zodat je meer zelfwaardering opdoet en dit uitstraalt naar anderen. Wij bieden zowel kindercoaching, jongerencoaching als coaching voor volwassenen. Deze coaching is uiteraard altijd op maat. Tijdens onze kindercoaching focussen we ons op een positieve ontwikkeling van het kind. We kijken zowel naar de behoeften van het kind als naar die van de omgeving. Bij kindercoaching kun je denken aan zelfvertrouwen opbouwen, contact met leeftijdsgenootjes, ontwikkeling op school of begeleiding bij opstandig gedrag. Neem snel contact met ons op vanuit Duiven en kijk hoe we jouw kind kunnen helpen.

  Coaching in Duiven

  Coaching voor pubers

  De pubertijd is een pittige fase voor veel jongeren. Ze zijn bezig met het ontwikkelen van hun eigen identiteit, zetten zich af tegen hun ouders en gaan op zoek naar acceptatie en erkenning. DIT coaching helpt pubers en hun ouders door deze roerige periode. De jongere wordt geholpen bij het beantwoorden van vragen als: ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik en hoe bereik ik dat?’. Ook aan de ouders of opvoeders biedt DIT coaching ondersteuning in Duiven. Bel ons snel en maak een afspraak.

  Wat is ambulante begeleiding in Duiven?

  Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening, gericht op scholieren. De ambulante begeleider is werkzaam op school en helpt de student of scholier met allerlei soorten moeilijkheden. Ambulante begeleiding wordt geregeld vanuit een leerlinggebonden financiering waardoor ieder kind voor deze vorm van coaching in aanmerking komt. Binnen Duiven biedt DIT coaching ambulante begeleiding op verschillende scholen. Wilt u meer weten over ambulante begeleiding in Duiven? Twijfel dan niet en neem contact op met DIT coaching.

  Neem contact op vanuit Duiven

  De coaches en ambulante begeleiders van DIT coaching helpen jou en/of je gezin graag, door middel van jeugdzorg, autisme coaching, sociale vaardigheidstraining, gezinscoaching, ambulante begeleiding in Duiven en nog veel meer! Via het contactformulier op onze website kom je gemakkelijk met ons in contact. Liever bellen? Dat kan naar 024-2022214, of stuur een email naar info@ditcoaching.nl. Maak snel een afspraak in Duiven voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij DIT coaching en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!