Coaching in Duiven

Coaching in Duiven

Woon je in de omgeving van Duiven en ben je even vastgelopen? Vraag je je af of je misschien professionele coaching kunt gebruiken? Wij van DIT coaching worden in Duiven om allerlei redenen ingeschakeld: voor jobcoaching, sociale vaardigheidstraining, gezinscoaching, coaching bij autisme en heel veel meer. Vele tevreden klanten uit Duiven hebben zich al door onze professionele, goed opgeleide coaches laten helpen. DIT coaching staat voor ‘Denk In Talent’, en dat is precies onze werkwijze. In onze individuele coaching of groepscoaching gaan wij op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘wat werkt wel?’. Bij DIT coaching kun je zowel terecht voor ambulante coaching als voor thuisbegeleiding in Duiven. Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Coaching op maat in Duiven

Wij van DIT Coaching bieden in de regio van de Duiven verschillende soorten begeleiding:

  • Jeugdzorg / jeugdhulp
  • Coaching bij autisme
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers / jongeren
  • Verschillende soorten individuele begeleiding

Deze coaching bieden wij zowel ambulant als in de vorm van thuisbegeleiding bij jou in Duiven. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Individuele coaching: aandacht voor jou

Wij bieden veel verschillende soorten individuele begeleiding, voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor jobcoaching, maar wij begeleiden ook kinderen in hun ontwikkeling. Daarbij kun je denken aan: coaching bij opstandig gedrag, contact met leeftijdsgenootjes, zelfvertrouwen, concentratie en plannen. DIT coaching in Duiven hanteert een werkwijze met korte communicatielijnen en heeft ruime ervaring met de aspecten die voor thuisblijvers, ASS en pubers belangrijk zijn. Wij zijn er op gericht om onze klanten hun eigen talenten te laten ontdekken en tot nieuwe inzichten te komen. DIT coaching biedt coaching in gebieden zoals: studie, vrije tijd, sport, financiën en relaties. Indien nodig combineren we dit met jobcoaching, zo heb je één coach voor zowel werk en privé, wel zo makkelijk. Bel ons gerust met al je vragen over coaching in de regio Duiven.

dit coaching duiven

DIT Coaching in Duiven

Laat je gezinscoaching, kindercoaching, jeugdzorg, individuele begeleiding of sociale vaardigheidstraining verzorgen door DIT coaching in Duiven. Wij staan voor je klaar helpen je graag verder in je ontwikkeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via het contactformulier op onze website meld je je gemakkelijk aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag en zijn telefonisch bereikbaar op: 024-2022214, en per mail via: info@ditcoaching.nl. Wij horen graag van je hoe we jou verder kunnen helpen in Duiven.