Denk in talent

  Wat wil jij? Wat past bij jou? Wat werkt voor jullie?

  DIT wil ik – DIT gaan we doen – DIT is top

  DIT coaching – Coaching van Mens tot Mens

  DIT coaching is er voor iedereen met een stagnerende of vastgelopen ontwikkeling die de behoefte heeft om meer grip te krijgen op: wat wil ik? wat past bij mij? en wat werkt wel?! Er kan sprake zijn van opstandig of onbegrijpelijk gedrag, disbalans in het gezin, moeizame schoolgang, blokkades of stress. We hebben ruime ervaring met ThuisblijversPubers, ASS, ADHD en andere situaties waarin socratisch coachen belangrijk is. Wij zorgen samen met jou/jullie voor beweging en ontwikkeling.

  Samen op zoek naar een oplossing die werkt

  Onze specialiteit ligt in het helpen ontdekken van wat wel werkt. Vanuit onze kennis en ervaring onderzoeken we samen wat bij jou/jullie past. Wij bieden handvatten om vanuit aanwezige kwaliteiten en talenten op problemen te reageren. We werken waar mogelijk samen met jou/jullie netwerk. Ons doel is om de problemen op te lossen of er voor te zorgen dat ze hanteerbaar worden. Door coaching en goed luisteren vinden wij samen die manier. Dit kan middels individuele coaching/ gezinscoaching of groepscoaching. Groepscoaching voor jeugdige word in overleg ook op scholen aangeboden.

  DIT coaching heeft contracten met verschillende gemeenten in de regio Nijmegen, Wijchen, Centraal Gelderland, Rivierenland & Noord-Limburg.  Onder de “Denk in Talent tab” zijn praktische informatie & informatie voor verwijzers  te vinden.

  Gezin & kind

  In een gezin zijn allerlei gedragspatronen ontstaan. DIT coaching leert de gezinsleden om deze te herkennen en waar nodig er anders mee om te gaan.

  Puberteit

  Puberteit is een belangrijke ontwikkelingsperiode voor jongeren, maar tevens ingewikkeld voor zowel de jongere als de ouders/opvoeders. DIT coaching helpt om gezamenlijk deze fase goed te begeleiden.

  Thuisblijvers

  DIT coaching biedt intensieve coaching aan Thuisblijvers. Hiermee bedoelen we jongeren die om wat voor reden dan ook zijn uitgevallen op school.

  Volwassenen

  DIT coaching kan  coaching bieden op gebieden zoals; studie, vrije tijd, sport, financiën & relaties. Hierin wordt gekeken naar hetgeen wat voor jou werkt. We bieden ook zorg i.c.m. Job Coaching; zo is er 1 coach zowel thuis als op het werk.