Individueel

  Individuele coaching voor volwassenen en jong volwassen

  Individuele coaching kan helpen als je in een moeilijke fase van je leven zit, van koers bent geraakt of in de knel bent gekomen. Als je last hebt van blokkades, een burn-out, stress, energietekort, jezelf gespannen of opgejaagd voelt en er van alles ‘moet’. Als je geen lol meer hebt, een teleurstellende relatie hebt (gehad) of je je eenzaam voelt. Als je op zoek bent naar een andere studie of werk, als je moeilijk met verantwoordelijkheid kan omgaan of moeilijk keuzes kunt maken in je leven.

  Individuele coaching voor kinderen

  Voor kinderen is het belangrijk dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Als hun ontwikkeling in de knel komt is het belangrijk dat er gekeken wordt wat het kind/gezin eromheen nodig heeft. Samen zorgen we er voor dat een kind zich weer positief kan ontwikkelen. Je kan dan denken aan coaching bij: opstandig gedrag, contact met leedtijdsgenootjes, contact met broertjes en zusjes, ontwikkeling op school, zelfvertrouwen, concentratie en plannen.

  Wat kan je verwachten bij individuele coaching?

  Je kunt verwachten dat je meer inzicht krijgt in je eigen talenten en die ook beter weet te benutten. Dat je een passende koers vindt in je leven. Dat je weer meer zelfwaardering krijgt en trotser durft te zijn op jezelf en dat kan uitstralen naar anderen. Het doel van de coaching is dat jij kan zeggen: DIT wil ik, dit past bij mij.

  DIT coaching = Denk In Talent