Begeleiding op maat

  Persoonlijke begeleiding en begeleiding op maat door DIT coaching

  Ben je op zoek naar hulp in de vorm van begeleiding of coaching? DIT coaching biedt coaching en begeleiding op maat. Ons professionele coachingsbureau biedt diverse vormen van begeleiding op maat, allemaal gebaseerd op een socratische werkwijze. Socratisch coachen houdt in dat de coaching er op is gericht om jou te helpen je kwaliteiten te ontdekken of zelf tot inzichten te komen. Wij zijn er voor iedereen die professionele begeleiding wenst. Soms zijn er omstandigheden waardoor socratische coaching of persoonlijke begeleiding de beste optie is voor jou. Misschien ben je vastgelopen op een punt in je leven of heb je vragen zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’
  Bij pubers of kinderen kan er sprake zijn van opstandig gedrag, of ze ervaren veel stress en hebben te maken met een moeilijke schoolgang. DIT coaching verzorgt persoonlijke begeleiding voor pubers, thuisblijvers, mensen met ASS, kinderen en volwassenen. Ook voor gezinscoaching kun je bij ons terecht. Bij ons ben je aan het juiste adres voor persoonlijke begeleiding en begeleiding op maat. Ben je benieuwd wat wij met onze begeleiding op maat voor je kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  Wat houdt persoonlijk begeleiding bij DIT coaching in?

  DIT coaching betekent ‘Denk in Talent’. Wij geloven in het stimuleren van jouw zelfregie en in jouw eigen kunnen. Binnen onze begeleiding op maat besteden wij hier veel aandacht aan. Er wordt gewerkt met het stellen van de juiste vragen om jou te helpen zelf tot de juiste antwoorden te komen. Wij focussen tijdens de coaching sessies op het onderzoeken van jouw eigen denkbeelden. Doordat jij zelf degene bent die tot conclusies en ontdekkingen komt heeft socratische coaching op de lange duur meer effect. Als doel hebben wij om samen met jou en je omgeving problemen op te lossen of hanteerbaar te maken, waarbij aandacht wordt besteed aan het vergroten van je zelfregie. We luisteren hierbij goed naar je en bieden begeleiding op maat. Dit maakt dat we samen tot een oplossing komen die je weer een stap verder helpt. Voor elke hulpvraag hebben wij een passend aanbod klaarstaan. Voor een kennismakingsgesprek kunt u gerust contact met ons opnemen.

  dit coaching Begeleiding op maat

  Begeleiding op maat voor volwassenen, gezinnen, pubers en kinderen

  Een gezin kan om diverse redenen in een lastige situatie terecht komen. Neem bijvoorbeeld een scheiding. Dit kan de communicatie verslechteren. Hier als gezin uitkomen kan dan lastig zijn. DIT coaching brengt tijdens de gezinscoaching door middel van haar socratische werkwijze inzicht in de onderlinge relaties tussen gezinsleden. De patronen die zich onbewust ontwikkeld hebben, worden zichtbaar gemaakt. Het gezin komt hierdoor weer in haar eigen kracht en kan voluit zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wij bieden ook persoonlijke begeleiding voor jongeren. Als een puber op school uitvalt en nog leerplichtig is, moeten er direct alarmbellen gaan rinkelen. Wij zetten een jongerencoaching maatwerktraject op. Door met alle partijen samen te werken, komen wij middels de begeleiding op maat snel tot een oplossing. Pubers worden door ons begeleid in het beantwoorden van vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit is niet voor niets een roerige periode. De jongere zoekt een eigen identiteit en ontwikkelt zich volop. DIT coaching biedt begeleiding aan de jongere en de omgeving hiervan en heeft als doel een zo optimaal mogelijke ontwikkeling te realiseren. Heb je interesse in onze aanpak van persoonlijke begeleiding? Maak dan snel een afspraak met ons.

  Schakel ons in voor jouw coaching vraagstuk

  Heb je interesse in persoonlijke begeleiding door DIT coaching? Wens je meer informatie over onze opties? Of heb je een specifieke vraag over welke vorm van coaching of begeleiding passend is voor jou? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kun je ons bellen via 024-2022214, en mailen naar info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij jou de beste begeleiding geheel op maat! Meer weten over socratisch coachen? Bekijk dan onze webinar ‘van moeten naar willen’ waarin we je meenemen in wat socratisch coachen inhoud en hoe je het kan inzetten. Inschrijven kan via deze pagina.