autisme coaching

Autisme coaching op maat door DIT coaching

Zoek je naar autisme coaching? Voor jezelf of voor je kind? DIT coaching biedt coaching op maat. Wij zijn een professioneel coachingsbureau en bieden diverse ondersteuningsvormen aan. Iedereen die professionele begeleiding behoeft, is bij ons van harte welkom. Wellicht ervaren jij of je kind problemen in de ontwikkeling. Dit kan te maken hebben met diverse problemen die bij autisme komen kijken. Ook pubers met autisme kunnen kampen met vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik?’ Kinderen en pubers kunnen opstandig gedrag vertonen, wat kan komen door autisme, maar ook door andere oorzaken. Denk aan stress of moeilijk kunnen leren. Wij bieden autisme coaching aan zowel kinderen als jongeren, maar ook aan volwassenen. Ook kunnen wij hulp in je thuissituatie bieden. Wil je meer weten over onze autisme coaching? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

DIT coaching: ‘Denk in talent’

DIT coaching houdt in: ‘Denk in Talent’. Binnen onze coaching is dit onze centrale doelstelling. Wij bekijken wat voor jou of je kind werkt. Samen met jou of met je kind bekijken we welke problemen er spelen. We bedenken een oplossing of een manier om met de problemen om te leren gaan. Wij hebben oog voor het positieve in de mens. We luisteren goed naar je en bieden begeleiding op maat. Met een passende oplossing worden jij en/of je kind weer op weg geholpen. Voor elke hulpvraag wordt een passende oplossing geboden. Wij zijn er niet alleen voor autisme coaching, maar ook voor:

  • Individuele coaching
  • Jeugdzorg
  • Sociale vaardigheidstraining
  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Begeleiding voor pubers/jongeren

Onze autisme coaching kunnen wij aanbieden in de vorm van individuele begeleiding of ambulante begeleiding. Indien gewenst ook bij je thuis. Meer weten? Vraag gerust om meer informatie.

dit coaching autisme coaching

Autisme coaching voor iedereen

Wij bieden autisme coaching aan voor diverse situaties. Denk aan gezinnen waarbij een of enkele gezinsleden te maken hebben met autisme. Hiermee omgaan als gezin kan moeilijk zijn. Onze autisme coaching maakt de onderlinge relaties binnen het gezin zichtbaar. Wij geven je zicht op de patronen die zich voordoen en geven handvatten om hiermee om te gaan. Het gezin wordt weer in haar kracht gezet en kan weer zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wij zijn er ook voor volwassenen en jongeren met autisme. Als een puber niet meer naar school wilt gaan en toch leerplichtig is, dan moet er direct actie ondernomen worden. Wij bieden dan een speciaal traject voor de jongere aan. Door in gesprek te gaan met alle partijen, vinden we gezamenlijk de juiste oplossing. Onze autisme coaching is er voor zowel het kind en de jongere of volwassene als voor zijn/haar omgeving. Ons doel is altijd om de ontwikkeling weer een positieve richting te geven. Wil je ons inschakelen voor autisme coaching? Maak dan nu een afspraak.

Zet ons in voor autisme coaching

Wil je ons ook inzetten voor autisme coaching? Wil je meer weten over de manier waarop wij werken? Of heb je een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website of bel direct naar 024-2022214, of mail naar: info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij autisme coaching die jou en/of je kind weer een stap verder helpt!