autisme coaching en ADHD coaching

  Autisme coaching en ADHD coaching op maat door DIT coaching

  Zoek je naar autisme coaching of ADHD coaching? Voor jezelf of voor je kind? DIT coaching biedt coaching op maat. Wij zijn een professioneel coachingsbureau en bieden diverse ondersteuningsvormen aan. Iedereen die professionele begeleiding behoeft, is bij ons van harte welkom. Wellicht ervaren jij of je kind problemen in de ontwikkeling. Dit kan te maken hebben met diverse problemen die bij autisme en ADHD komen kijken. Ook pubers met autisme en ADHD kunnen kampen met vragen, zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik?’ Kinderen en pubers kunnen opstandig gedrag vertonen, wat kan komen door autisme, maar ook door andere oorzaken. Denk aan stress of moeilijk kunnen leren. Wij bieden autisme coaching en ADHD coaching aan zowel kinderen als jongeren, maar ook aan volwassenen. Ook kunnen wij hulp in je thuissituatie bieden. Wil je meer weten over onze autisme coaching en ADHD coaching? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching houdt in: ‘Denk in Talent’. Binnen onze coaching is dit onze centrale doelstelling. Wij bekijken wat voor jou of je kind werkt. Samen met jou of met je kind bekijken we welke problemen er spelen. We bedenken een oplossing of een manier om met de problemen om te leren gaan. Wij hebben oog voor het positieve in de mens. We luisteren goed naar je en bieden begeleiding op maat. Met een passende oplossing worden jij en/of je kind weer op weg geholpen. Voor elke hulpvraag wordt een passende oplossing geboden. Wanneer je autisme of ADHD hebt kan het leven flink onoverzichtelijk zijn. Chaos in je hoofd en niet weten hoe je dingen en situaties het beste aan kunt pakken zijn veelvoorkomend. Ook communicatie met anderen kan erg lastig zijn. Onze autisme coaching en ADHD coaching zijn gericht op jouw specifieke problemen. Samen ontdekken we nieuwe manieren waar je mee verder kunt. Onze autisme coaching en ADHD kunnen wij aanbieden in de vorm van individuele begeleiding of ambulante begeleiding. Indien gewenst ook bij je thuis. Meer weten? Vraag gerust om meer informatie.

  autisme coaching en ADHD coaching

  Autisme coaching en ADHD coaching voor iedereen

  Wij bieden autisme coaching en ADHD coaching aan voor diverse situaties. Denk aan gezinnen waarbij een of enkele gezinsleden te maken hebben met autisme of ADHD. Hiermee omgaan als gezin kan moeilijk zijn. Onze autisme coaching en ADHD coaching maakt de onderlinge relaties binnen het gezin zichtbaar. Wij geven je zicht op de patronen die zich voordoen en geven handvatten om hiermee om te gaan. Het gezin wordt weer in haar kracht gezet en kan weer zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Wij zijn er ook voor volwassenen en jongeren met autisme of ADHD. Als een puber niet meer naar school wilt gaan en toch leerplichtig is, dan moet er direct actie ondernomen worden. Wij bieden dan een speciaal traject voor de jongere aan. Door in gesprek te gaan met alle partijen, vinden we gezamenlijk de juiste oplossing. Onze autisme coaching is er voor zowel het kind en de jongere of volwassene als voor zijn/haar omgeving. Ons doel is altijd om de ontwikkeling weer een positieve richting te geven. Wil je ons inschakelen voor autisme coaching of ADHD coaching? Maak dan nu een afspraak.

  Zet ons in voor autisme coaching en ADHD coaching

  Wil je ons ook inzetten voor autisme coaching en ADHD coaching? Wil je meer weten over de manier waarop wij werken? Of heb je een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website of bel direct naar 024-2022214, of mail naar: info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij autisme coaching en ADHD coaching die jou en/of je kind weer een stap verder helpt!