Coaching in Arnhem

  DIT coaching in Arnhem

  Bij DIT coaching in Arnhem kun je terecht voor zowel ambulante begeleiding als groepscoaching en gezinscoaching.‘DIT’ staat voor ‘Denk In Talent’, en dat is precies wat wij doen! Wij bieden coachingstrajecten op maat voor volwassenen, jongeren en kinderen en hun omgeving in Arnhem. Onze professionele coaches helpen je met onder andere jeugdhulp, begeleiding bij autisme/autismecoaching en gezinscoaching. Het is niets om je voor te schamen als je op een punt komt in je leven dat je professionele hulp kunt gebruiken, dat overkomt bijna iedereen wel eens. Wij van DIT coaching helpen je om te zien wat jouw eigen talenten zijn en hoe je die kunt inzetten. Zo zit jij binnen de kortste keren weer op de juiste koers in je leven. Twijfel niet en bel ons snel voor een vrijblijvende afspraak in Arnhem!

  Het gevarieerde aanbod van DIT coaching

  Wat je hulpvraag ook is, bij DIT coaching in Arnhem kun je terecht. Wij helpen je met onder andere:

  Wij werken dus niet alleen met individuen, maar ook met gezinnen. Binnen de meeste gezinnen zijn er kleine spanningen of problemen. Dat is volkomen normaal. Door specifieke omstandigheden zoals een scheiding kan de veerkracht en het evenwicht echter verstoren, waardoor een gezin er zelf niet meer uit komt. DIT coaching kijkt samen met jou naar jullie communicatie patronen en helpt jullie om problemen en spanningen in de toekomst zelf op te lossen. DIT coaching helpt jullie in Arnhem snel weer op weg! Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden.

  Coaching bij autisme en ADHD

  Wij bieden individuele begeleiding aan in de vorm van coaching voor volwassenen, puber coaching en kindercoaching. Daarnaast hebben we bij DIT coaching ook specifieke trajecten, zoals individuele begeleiding, ambulante begeleiding of coaching voor mensen met autisme. Wanneer wij spreken over autisme dan hebben we het over het uiterst brede spectrum aan stoornissen en gedragsstoornissen zoals dat nu bekend is. Het gaat hier van hele lichte tot de zwaardere vormen van autisme, ADHD, ADD en MCDD. Wij van DIT coaching hebben al veel ervaring met het coachen van zowel jongeren als volwassenen binnen het spectrum. Onze ambulante begeleider heeft niet alleen aandacht voor de persoon zelf maar ook voor de omgeving. Wil jij graag coaching door DIT coaching in Arnhem? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail.

  dit coaching arnhem

  Coaching en ambulante begeleiding voor alle leeftijden in Arnhem

  Wij van DIT coaching bieden coaching aan mensen van alle leeftijden. Bij kindercoaching ligt de focus vooral op de ontwikkeling van het kind. Je kunt hierbij denken aan zelfvertrouwen opbouwen of het verbeteren van het contact met leeftijdsgenootjes. Bij pubers zijn er door middel van puber coaching en jongeren coaching verschillende mogelijkheden. Zo helpt DIT coaching pubers en jongeren met het beantwoorden van belangrijke vragen zoals: ‘wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik mijn doelen bereiken?’. Ook met thuisblijvers hebben wij veel ervaring. Hiervoor bieden wij jeugdhulp en jeugdzorg maatwerktrajecten die snel worden gestart en er wordt ingezet op samenwerking met alle betrokkenen. Voor volwassenen verzorgen wij onder anderen individuele begeleiding. Ook kunt u bij DIT coaching in Arnhem terecht voor sociale vaardigheidstraining, autisme coaching en gezinscoaching. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

  Bel DIT coaching in Arnhem

  Kunnen jij, je gezin of je kinderen professionele coaching gebruiken in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact op met DIT coaching! Onze professionele coaches en ambulante begeleiders helpen je graag verder! Voor al je vragen kun je bij ons terecht via het contactformulier op onze website. Liever contact per telefoon? Bel naar: 024-2022214, of mailen: info@ditcoaching.nl. Wij van DIT coaching in Arnhem helpen je graag snel!