ambulante begeleider

  Ambulante begeleiding op maat door DIT coaching

  Ben je op zoek naar een ambulante begeleider? DIT coaching biedt ambulante begeleiding op maat. Wij hebben, als professioneel coachingsbureau, diverse vormen van begeleiding te bieden. Wij staan klaar voor iedereen die professionele begeleiding nodig heeft. Soms kan ambulante begeleiding gewenst zijn. Het kan zijn dat je bent vastgelopen in je leven en specifieke begeleiding nodig hebt. Of je hebt te maken met problemen waar je zelf niet uit komt. Ook kun je vragen hebben, zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? En wat past bij mij?’ Bij pubers en kinderen is er regelmatig sprake van opstandig gedrag, maar vaak is er meer aan de hand. Ze ervaren veel stress of hebben een moeizame schoolgang. De ambulante begeleider van DIT coaching is er voor thuisblijvers, pubers, kinderen, mensen met ASS en volwassenen. Ook kan onze ambulante begeleider ondersteuning bieden in je gezinssituatie. Wil je weten wat onze ambulante begeleiding voor jou kan betekenen? Bel ons dan gerust voor meer informatie.

  DIT coaching: ‘Denk in talent’

  DIT coaching betekent ook wel ‘Denk in Talent’. Binnen onze ambulante begeleiding besteden wij hier veel aandacht aan. Onze ambulante begeleider kijkt wat voor jou werkt. Ons doel is om samen met jou en je omgeving te kijken welke problemen er spelen, deze op te lossen of te leren hanteren. Hierbij wordt goed naar je geluisterd en begeleiding op maat aangeboden. Samen met jou komen we tot de juiste oplossing die je weer op weg helpt. Voor elke hulpvraag bieden wij een passend aanbod. Niet alleen voor ambulante begeleiding kun je bij ons terecht, maar ook voor:

  Wij bieden onze ambulante begeleiding onder in thuisbegeleiding, wat eveneens voor onze individuele coaching geldt. Wil je een kennismakingsgesprek inplannen met onze ambulante begeleider? Neem dan contact met ons op.

  dit coaching ambulante begeleiding

  Ambulante begeleiding voor gezinnen, pubers en thuisblijvers

  Onze ambulante begeleider biedt hulp in diverse situaties. Denk aan wanneer een gezin in een lastige situatie terecht komt door bijvoorbeeld een scheiding. Dit kan een negatief effect hebben op de communicatie, waar als gezin lastig uit te komen is. Onze ambulante begeleiding geeft zicht op de onderlinge verhoudingen tussen gezinsleden. Patronen die zich gaandeweg ontwikkeld hebben, maken wij zichtbaar. Zo komt het gezin weer in haar eigen kracht te staan en kunnen zij zeggen: ‘DIT willen wij, DIT werkt voor ons!’. Onze ambulante begeleider staat ook voor jongeren klaar, wanneer een puber bijvoorbeeld op school uitvalt en nog leerplichtig is. Er wordt dan snel een jongerencoaching maatwerktraject opgezet. Door samenwerking met alle partijen, komen wij snel tot een juiste oplossing. Pubers worden tevens begeleid in het beantwoorden van vragen, zoals ‘wie ben ik? en ‘wat wil ik?’. De puberteit staat bekend als een lastige periode, waarin jongeren een eigen identiteit ontwikkelen. DIT coaching biedt ambulante begeleiding aan jongeren en hun omgeving. Dit met als doel het realiseren van een zo optimaal mogelijke ontwikkeling. Wil je onze ambulante begeleider inzetten? Maak dan direct een afspraak.

  Schakel ons in voor ambulante begeleiding

  Wil je de ambulante begeleider van DIT coaching inzetten voor jouw specifieke situatie? Wil je meer informatie over onze aanpak of heb je een andere vraag? Neem dan via het contactformulier contact met ons op of bel ons via 024-2022214. U kunt ons ook per mail bereiken via info@ditcoaching.nl. Bij DIT coaching bieden wij ambulante begeleiding op maat. Veilig en bij jou thuis.