Praktische informatie

  Groepscoaching Volwassenen

  Als je vastloopt in je ontwikkeling, dan kan dat je aardig in de weg zitten. Het kan je belemmeren in je dagelijkse leven. Wil je daar iets aan doen? DIT coaching geeft diverse vormen van groepscoaching. Je gaat samen met anderen aan de slag. Daardoor is er herkenning en steun. Je leert van elkaar. Tijdens de groepscoaching gaan we samen op zoek naar wat werkt.

  De voordelen van groepscoaching

  Dankzij groepscoaching krijg je meer inzicht in jouw eigen talenten. Je durft jouw talenten ook beter te benutten. Je krijgt meer zelfwaardering, durft trotser te zijn op jezelf en straalt dat uit naar anderen. Je leert van elkaar. Daarom investeren we in groepsdynamiek. We vinden het belangrijk dat je je veilig voelt. Binnen de groep is aandacht voor jouw individuele leerdoelen.

  Werkwijze

  We geven onze trainingen in een groep van 6 tot 10 personen. Samen gaan we op onderzoek uit. Het doel van de professionele coach is om jullie als groep en individu zo te coachen dat jullie samen tot nieuwe inzichten en ontwikkeling komen. Bij de start van de training werk je met ondersteuning van een specialistische coach en de groep uit wat jouw doelen zijn voor deze training. Tijdens de training werk je stapsgewijs naar jouw einddoel toe. Tijdens de trainingen werken we met allerlei verschillende actieve werkvormen. Het komt ook voor dat we samen op pad gaan. De trainingen worden op maat aangeboden en vormen zich aan de hand van jullie leerdoelen en wensen. Er wordt gecoacht op eigen inbreng. Het draait om jullie!

  informatie DIT coaching

  Voor wie

  Voor volwassenen vanaf 18 jaar. We maken geen onderscheid op basis van diagnostiek. Het is belangrijk dat je zelf wilt deelnemen en gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

  Waar

  We bieden de trainingen aan in alle gemeenten waar we een contract hebben. De groepscoaching gaat van start vanaf 6 deelnemers en zal zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats gegeven worden. De bijeenkomsten duren 2 uur per keer. Onze trainingen duren 10 weken, daarna is er aandacht voor nazorg. Het complete pakket bestaat uit 24 trainingsuren.

  Aanbod

  Wij bieden drie specialistische trainingen en 1 basistraining. De trainingen sluiten aan bij onze werkwijze en expertise waar goede resultaten mee worden behaald.

  Aanmelden kan via het contactformulier.